Merhaba, dünden beri Technopat konularını inceleyerek bir sistem topladım ve siparişi verdim, umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.
Bileşenleri inceleyerek herhangi bir hata yada uyumsuzluk varsa bilgilendirir misiniz. Bazı parçalarda bütçe yüzünden ucuza kaçtım. Toplam tutar 42.000 TL.
Merhaba, dünden beri Technopat konularını inceleyerek bir sistem topladım ve siparişi verdim, umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.
Bileşenleri inceleyerek herhangi bir hata yada uyumsuzluk varsa bilgilendirir misiniz. Bazı parçalarda bütçe yüzünden ucuza kaçtım. Toplam tutar 42.000 TL.
Bütçe artamıyor maalesef, aslında 38.000 liraydı fakat biraz destekle bu kadarı oldu. Çok fazla oyun oynayan biri değilim, mevcut sistem çok kötü olduğu için bu yola başvurdum.
Sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı? youtube dahil bir çok yerde aynı eşleşmelere sahip sistemlerle çok iyi sonuçlar alınmış. Benim sistemdeki hata nedir ?
Yada hangi parçanın değişmesi durumu düzeltir diye sorsam?
Bütçe artamıyor maalesef, aslında 38.000 liraydı fakat biraz destekle bu kadarı oldu. Çok fazla oyun oynayan biri değilim, mevcut sistem çok kötü olduğu için bu yola başvurdum.
Sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı? YouTube dahil birçok yerde aynı eşleşmelere sahip sistemlerle çok iyi sonuçlar alınmış. Benim sistemdeki hata nedir?
Bu sistemi nakit alsaydım çok daha farklı olurdu ama kredi kartına taksitle aldım bu yüzden çok seçenek çıkmadı önüme.
Uyumsuzluk yoksa iyiyse sorun yok, hayırlı olsun diyelim gidelim.
Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
Son soru işlemci soğutucu olarak bunu yada benzerini tercih etsem işlemci için yeterli olur mu? sıvı soğutucuların kaliteli olanlar çok pahalı ucuz olanlar güven vermiyor.
Yada hava soğutma yeterli olur derseniz öneriniz var mı?
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb TL-C12B-S V2 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu
Son soru işlemci soğutucu olarak bunu yada benzerini tercih etsem işlemci için yeterli olur mu? sıvı soğutucuların kaliteli olanlar çok pahalı ucuz olanlar güven vermiyor.
Yada hava soğutma yeterli olur derseniz öneriniz var mı?
Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb TL-C12B-S V2 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu