Biraz kodlama bilgisine sahip olmanı öneririm, kodları C dilinde yazıyoruz ama inanılmaz temelinden başlıyoruz. Printf gibi klasik bir fonksiyonu bile kullanamıyorsun döngü olarak sadece while kullanabiliyorsun mesela. O yüzden ben C biliyorum diye gelenlerinin yarısının hiç bir şey yapamadığına çok şahit oldum. Önemli olan
algoritma bilgisi illa C dili öğrenmene gerek yok python da öğrenebilirsin ama kod-algoritma bilgisine gitmeden önce sahip olursan çok faydalı olur senin için.
Shell ilk başta sana verilecek olan görev ve biraz baş belası kod bilgisiyle alakası yok, tamamen zsh terminalini öğrenmekle alakalı çok detay vermek istemem tadı kaçmasın
Kendine has bir kontrol mekanizması var oranın kısaca ödevi gönderdikten sonra rastgele 2 kişi yanına gelip ödevini kontrol ediyor, kontrollerden sonra bir de bilgisayar kontrol sağlıyor ve sonucunu öğreniyorsun.
Şu sıralar çok talep var 42 için tarihler dolayısıyla tarihler hızlı doluyor yenileri açıldığında emailine mesaj geliyor düzenli aralıklarla bakmanı öneririm.