42₺ oyun önerisi

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar normalde mad Max, Far Cry 3 ve Metal Gear Solid V Phantom Pain alacaktım. Ucu ucuna bu üç oyuna yetiyor çünkü param. Fakat BF1 de indirime düşmüş. Bu oyunun multiplayer olayını merak ediyordum. Sizce ne yapayım? Bir yandan da BF1 de çok fazla hile var diyorlar ne diyorsunuz?

Arkadaşlar normalde mad Max, Far Cry 3 ve Metal Gear Solid V Phantom Pain alacaktım. Ucu ucuna bu üç oyuna yetiyor çünkü param. Fakat BF1 de indirime düşmüş. Bu oyunun multiplayer olayını merak ediyordum. Sizce ne yapayım? Bir yandan da BF1 de çok fazla hile var diyorlar ne diyorsunuz?

BF 1 de ben şahsen aman aman hileyle karşılaşmadım. Karşılaştıklarım oldu fakat direkt çıkıp farklı sunucuya geçtim. Oyun bayağı dolu uzun bir süredir aktif oynuyorum. Tavsiye ederim.

Sniper Elite 4, ben isteğe eklemiştim 90% indirimle çok uyguna düşmüş direk aldım. SE 5'i gamepassten oynamıştım aşırı keyif almıştım.

Far Cry 3 bence kesinlikle oynamalısın.

Hocam onu korsan da 2-3 kere bitirdim aslında bildiğim oyun ama bilemedim karar veremedim şu an. Onu listemden çıkartırsam 1 oyun daha alma şansım var ama başka da öyle aman aman oyun bulamadım.

BF 1 de ben şahsen aman aman hileyle karşılaşmadım. Karşılaştıklarım oldu fakat direkt çıkıp farklı sunucuya geçtim. Oyun bayağı dolu uzun bir süredir aktif oynuyorum. Tavsiye ederim.

Hocam şimdi BF1'de alırsam başka oyun alamıyorum indirimler varken değerlendireyim dedim ama bilemedim ya. Daha önce korsan da 2 sefer bitirmiştim Single Player modunu. Bu oyunu daha çok multiplayer için istiyordum sürekli karşıma çıkıyordu YouTube'da.

Sniper Elite 4, ben isteğe eklemiştim 90% indirimle çok uyguna düşmüş direk aldım. SE 5'i Game Pass'ten oynamıştım aşırı keyif almıştım.

Sniper oyunlarını da severim aslında daha önce 1 kere oynamıştım ama sürekli tekrar ediyor kendini.

Hocam onu korsan da 2-3 kere bitirdim aslında bildiğim oyun ama bilemedim karar veremedim şu an. Onu listemden çıkartırsam 1 oyun daha alma şansım var ama başka da öyle aman aman oyun bulamadım.

Hocam şimdi BF1'de alırsam başka oyun alamıyorum indirimler varken değerlendireyim dedim ama bilemedim ya. Daha önce korsan da 2 sefer bitirmiştim Single Player modunu. Bu oyunu daha çok multiplayer için istiyordum sürekli karşıma çıkıyordu YouTube'da.

Sniper oyunlarını da severim aslında daha önce 1 kere oynamıştım ama sürekli tekrar ediyor kendini.
Bence BF1 alma çünkü sıkılma ihtimalin çok fazla... Onun yerine 2-3 tane hikayeli veya 1 online 2 hikayeli gibi bir şey yapabilirsin. Witcher 3 oynamadıysan alabilirsin.Witcher 2'de 3TL falan oluyordu. Kesinlikle öneririm.

BF oyunlarından daha önce sıkılmadıysanız bundan da sıkılacağınızı düşünmüyorum. Zaten BF hikaye için alınmaz alan multiplayer giriyor. Oyunu herkes Premium Pass ile beraber alınca DLC mapleride canlanmaya başlandı önceden hep monte grappa sina çölü falan giriyorduk hep bunlar aktifti.

Bence BF1 alma çünkü sıkılma ihtimalin çok fazla... Onun yerine 2-3 tane hikayeli veya 1 Online 2 hikayeli gibi bir şey yapabilirsin. Witcher 3 oynamadıysan alabilirsin. Witcher 2'de 3TL falan oluyordu. Kesinlikle öneririm.

Witcher 3'ü 1-2 ay evvel arkadaşım hediye etmişti GOTY oluyor sanırım bütün DLC paketleri vs var içinde. 15₺ idi sanırım hediye ettiğinde. O oyun var bende. Aslında böyle eski tarihler de geçen savaş oyunlarını çok severim. BF1'i bitirmiştim 1-2 sefer ama Online oynamak için istiyordum. BF1 alırsam başka oyun alamıyorum. Yani çerezlik oyun alırım en kötü 10 lirayı geçmeyecek şekilde. Bakayım yine de.

BF oyunlarından daha önce sıkılmadıysanız bundan da sıkılacağınızı düşünmüyorum. Zaten BF hikaye için alınmaz alan multiplayer giriyor. Oyunu herkes Premium Pass ile beraber alınca DLC mapleride canlanmaya başlandı önceden hep monte grappa sina çölü falan giriyorduk hep bunlar aktifti.

Yok hocam dediğim gibi daha önce oynayıp bitirmiştim R7 370 ekran kartım varken bile çok rahat oynuyordum şu an R9 270X var daha da iyi oynatacağından eminim o oyunu. Online için istiyorum aslında. DLC muhabbetlerini bilmiyorum bu arada ben bu oyunu alırsam tek harita mı girebiliyorum sadece nasıl oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı