Dragon iyi falan değil. VRM'lerinde soğutma bile yok. VRM'lerden bahsetmiyorum bile. Gigabyte B450M S2H'den aşağısını düşünmeyin. Kasa olarak da evet bu tarz kasaalar çok ısınır. Kendim deneyimledim bunu geçmişte. Önü mesh kasaları tercih etmenizi öneririm
Dragon iyi falan değil. VRM'lerinde soğutma bile yok. VRM'lerden bahsetmiyorum bile. Gigabyte B450M S2H'den aşağısını düşünmeyin. Kasa olarak da evet bu tarz kasalar çok ısınır. Kendim deneyimledim bunu geçmişte. Önü mesh kasaları tercih etmenizi öneririm
İzlemem gereken bir şey yok. Donanım Arşivi gibi inceleme yerine reklam yapan bir kanalı izlemeye hiç gerek yok. Yabancı kaynaklardan ben takip ediyorum zaten anakartları. VRM listelerine bakıyorum üstünde high side low side hangi mosfetlerin olduğuna bakıyorum. Dragon'un VRM'leriyle alakalı doğru düzgün bir bilgi bile yok. B450M-K ile aynı olduğunu söylüyorlar VRM olarak Reddit'te okumuştum. B450M S2H VRM yapısı olarak daha iyi ve VRM soğutması var. Gigabyte'ın kartı OC performansı olarak daha iyidir. İtopya fiyatlarına baktığımda arada 170 liralık fark var Gigabyte daha ucuz bu arada.
Dragon iyi falan değil. VRM'lerinde soğutma bile yok. VRM'lerden bahsetmiyorum bile. Gigabyte B450M S2H'den aşağısını düşünmeyin. Kasa olarak da evet bu tarz kasaalar çok ısınır. Kendim deneyimledim bunu geçmişte. Önü mesh kasaları tercih etmenizi öneririm
b450m s2h giriş seviyesi bir anakart , neden önerdiniz anlamadım.Dragon b450m s2h den daha iyi bir anakart.Gigabyte anakartlarla OC yapılmaz performansını fazla etkilemez.Bu yüzden dragon anakart daha iyi bir anakarttır.İyice VRM ye takmışsınız onla alakası yok özellik bakımından dragon daha üst seviyede.