4200 TL laptop önerisi

Elbette masaüstü toplamak en mantıklısı fakat illaki notebook arıyorsanız alabileceiniz en üst Note booku alınki ilerde RAM SSD vb bileşenlerini yükseltebilirsiniz ama bende bu fiyat bandına notebook önermiyorum.

AN515-43 kullanıyorum ve hiç pişman değilim. Biraz önce sizin düşündüğünüz modele baktım ve benimkinin neredeyse 2 katı daha da mükemmel. Bazen CS:GO FPS düşmesi alıyorum onun dışında tüm oyunlarda 60+ FPS alıyorum oynadığım oyunlar hepsi yüksek grafiklerde. (GTA V, LOL, ETS 2, rl)
Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sürekli seyahat eden veya şehir dışında okuyan biri değilseniz masaüstü almanızı tavsiye ederim, 4200 tl gibi bir bütçe ile alacağınız laptobun performansından bir şey beklemeyin.

Kendim de kullanıyorum, çok memnunum.

Acer Swift 3 (SF314-41-R46C)
Ryzen 5 3500U.
Vega 8.
8 GB RAM.
256 GB M.2 SSD (Okuma: 1600 mb/s Yazma: 800 mb/s)
14 inch FHD IPS.
1.5 KG.
7-8 saat batarya.

Technopat YouTube kanalında bir modelin (ekran kartlı 4 GB RAM'li versiyonun incelemesi yapıldı.

Acer Swift 3 İncelemesi: Ryzen 3500U

Ben Teknosa'dan indirimleri takip ederek aldım. Şu anda Teknosa'da stok yok. Corona sonrası zaten fiyatlar uçtu şu an Evkur'da var 4.200 TL.

Evkur-Acer Swift 3

Oyun konusuna gelirsek gerekli ayarlarla 35-40 FPS aldığım oyunlar şöyele
Battlefield 1
FarCry Primal
Watch Dogs
ETS 2
CS:GO (50-60 FPS)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…