4200 TL Oyun için sistem toplama

avniertas

Kilopat
Daha fazla  
1606564656478.png

Arkadaşlar sistemi bu şekilde topladım. Genel olarak daha sonradan 8 GB RAM daha almayı planlıyorum ve henüz bir kasa bulamadım ancak kasa ile birlikte 4200'ü bulacağını düşünüyorum. Sizlerden isteğim hem kasa önerisi yapmanız hem de sistemi uyum açısından incelemenizdir. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Fiyat: Yaklaşık 4599 TL. @Kayseri Mantısı @RPM @246941 @Samotne Ciasteczka @PanzerTR @erdemst17

1050 Ti kalmadı artık almayın onu. Bunu tavsiye ederim, 4350 TL tutuyor yaklaşık.

Eki Görüntüle 754858

Arkadaşlar sistemi bu şekilde topladım. Genel olarak daha sonradan 8 GB RAM daha almayı planlıyorum ve henüz bir kasa bulamadım ancak kasa ile birlikte 4200'ü bulacağını düşünüyorum. Sizlerden isteğim hem kasa önerisi yapmanız hem de sistemi uyum açısından incelemenizdir. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

SSD kronik sorunlu, 1050 Ti'a 1470TL asla verilmez ve işlemci eski nesil. @Kayseri Mantısı hocamın topladığı sistem daha iyi.

1050 Ti kalmadı artık almayın onu. Bunu tavsiye ederim, 4350 TL tutuyor yaklaşık.

Hocam elinize sağlık. PSU aşağıdaki sitede daha ucuz. Fazladan 12 TL vermeye gerek yok. 12 TL ile döner ayran alınıp yenilir.
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY - BizdeHesapli.Com

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı