R Rexiast Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Butcem 4200 TL, hazir sistem almak istiyorum. Monitörümde freesynch var. Gaming genden GG1 almak istiyordum, fakat yorumlari icimi karartti. Ne yapacağımı şu an bilmiyorum, pazartesiye kadar karar vermem lazim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Butcem 4200 TL, hazir sistem almak istiyorum. Monitörümde freesynch var. Gaming genden GG1 almak istiyordum, fakat yorumlari icimi karartti. Ne yapacağımı şu an bilmiyorum, pazartesiye kadar karar vermem lazim. Yardimci olursaniz sevinirim.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 12 Aralık 2020 #2 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
K kozmix Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 12 Aralık 2020 #4 Özelleştir kısmından RAM'i 16GB yapıp alabilirsiniz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Özelleştir kısmından RAM'i 16GB yapıp alabilirsiniz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 12 Aralık 2020 #5 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com