4200 TL sistem önerisi

HKG3

Decapat
Herkese merhaba.

Aynı anda 20-30 tarayıcı sekmesinin altından kalkacak, aynı anda mailler, virüs tarama programlarını kaldırabilecek. Anakarta dahil Wi-Fi olursa iyi olur ya da PCI Wi-Fi. Klavye, mouse seti mevcut.
8 GB RAM yeterli olur sanıyorum, SSD ve HDD fark etmez.

Monitör dahil bir sistem toplayabilir misiniz? Arada belki PUBG, Skyrim ve Witcher açılabilir.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 gün sonra bir bilgisayar alacağım fakat toplamada beceriksizim. Yardım ederseniz sevinirim.

Aradığım özellikler;
  • Ryzen 5 2600 veya 2600X
  • RTX 2060 veya RTX 2070
  • 16 GB en az 3000 MHz RAM
  • ATX bir anakart(mini ATX sevmiyorum)
Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.
Herkese merhaba.

Aynı anda 20-30 tarayıcı sekmesinin altından kalkacak, aynı anda mailler, virüs tarama programlarını kaldırabilecek. Anakarta dahil Wi-Fi olursa iyi olur ya da PCI Wi-Fi. Klavye, mouse seti mevcut.
8 GB RAM yeterli olur sanıyorum, SSD ve HDD fark etmez.

Monitör dahil bir sistem toplayabilir misiniz? Arada belki PUBG, Skyrim ve Witcher açılabilir.

Teşekkürler.
LG 21.5'' 22MK400H 1ms Analog+ HDMI Amd FreeSync Full HD Gaming Monitör LG | Trendyol bu monitörü alıp, AMD Ryzen 5 2500X 3.6GHz, GTX1060 6GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu PC bu bilgisayarı alıp artan parayla wifi adaptörü vs. alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı