T theSENSEI0 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir PC almayı düşünüyorum. Max bütçe 4200 TL aktif olarak oyun oynuyorum (neredeyse hepsini) önerebileceğiniz sistemler varsa lütfen belirtin şimdiden teşekkür ederim... (Monitör dahil değil. ) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, yeni bir PC almayı düşünüyorum. Max bütçe 4200 TL aktif olarak oyun oynuyorum (neredeyse hepsini) önerebileceğiniz sistemler varsa lütfen belirtin şimdiden teşekkür ederim... (Monitör dahil değil. )
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 21 Aralık 2020 #2 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Aralık 2020 #3 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçe artırabilirseniz RAM'ı 8x2 yapın.
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçe artırabilirseniz RAM'ı 8x2 yapın.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 21 Aralık 2020 #4 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM 2 adet.
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM 2 adet.