4200 TL gibi bir bütçeye sahibim en fazla ve almak istediğim sistemde aşağı yukarı resimde gördüğünüz gibi. İnceleyip eksiğim veya hatam kısılması gereken veya değişmesi gereken bir parça varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Önerdiğin sistem için teşekkür ediyorum fakat ben AMD tabanlı bir sistem tercih etmiyorum.Ayrıca ne değişirsem mantıklı olur diye sormuştum sen direk yeni sistem vermişsin abi.
O SSD berbat. Onun yerine Corsair Force LE 120GB al. Anakart da olmamış. Onun yerine de MSI B250 Gaming M3 al. Bütçe yetmez diyosan. B250M Bazooka alabilirsin. RAM de 2400Mhz fazlasıyla yeterli olur. Bu parçaları Vatan dışında bir yerden alırsan daha ucuza gelir.
Önerdiğin sistem için teşekkür ediyorum fakat ben AMD tabanlı bir sistem tercih etmiyorum.Ayrıca ne değişirsem mantıklı olur diye sormuştum sen direk yeni sistem vermişsin abi.
İntel fanboyu arkadaş sanırım. Ryzen işlemcilerinin performanslarını araştırın isterseniz. Sistem değişiklik için arkadaşın dedikleri dışında, ekran kartını RX480 veya RX580 yapabilirsiniz. HDD' de Toshiba P300 modelini alabilirsin. Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Öyle de hocam şimdi bilgisayard bir mavi ekran alacak sonra Ryzen aldırttınız diye bizi kötüleyecek başka sistem alacaklara da Ryzen i kötüleyecek falan gerek yok kendisinin biliceği iş.
Yine bir İntel fanboyu. Amd eskiden vasat işlemciler üretiyordu. Ama şu anda Ryzen 5 serisi İ5'e oranla daha çok tercih ediliyor. İntel fanboylarını hiç anlamıyorum.
Eğer İnternetten alıma güvenirsen Sinerjiden al ama yok ben mağazadan alacağım dersen sen bilirsin.