Elimde GTX 1650 Super ekran kartı var. Bunun haricinde 4200 TL (monitör dahil) bütçem var. Bu bütçeyi aşmayacak şekilde nasıl bir sistem toplayabilirim?
Veya ben böyle bir sistem topladım, iyi midir veya ne değişiklikler yapılabilir?
Intel i3 10100F.
MSI H410M-A PRO.
XPG 8 GB 3000MHz RAM.
Adata 240GB SSD.
Monitör ve kasaya daha karar veremedim ama monitör 1100 TL, kasa (PSU dahil) 900 TL civarlarında olacak.
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Biostar H410MH Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SSD için sağ olunda anakart veya diğer parcalar ucuzlar mı sizce 2-3 hafta sonra alacağım zaten ya da pahalanırmı ona göre şimdi alırım.
Ve monitör ne alabilirim?