4200 TL'ye sistem

ukulele

Hectopat
Daha fazla  
Evet beyler yavaş yavaş sistemin parçalarını alıyorum aldığım parçalar :

Msi b150 gaming m3
2x8 16 gb cl 14 kinston fury ram ddr4 2133 MHz
Asus vn247h 24 inç 1ms monitör

Almayı düşündüğüm parçalar:
Msi gtx 970 4g
Corsair carbide 100r
Kcas 750w 80+ psu
1tb WD 7200 rpm blue hdd
İ5 6600 işlemci

Bu sistemi almalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca ekran kartını en son alıcam Pascal mimarisini de merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi ya da Asus r9 390 alacağıma 100 lira daha verip sapphire r9 390x almalı mıyım?

Ekran kartında en iyisi Asusdur çünkü daha sessiz daha ve az ısınıyolar bide frekanslar daha yüksek Msi da hemen arkasından geliyor çok çok az farkla sapphire'e gelince sapphire de aynı GPU olan bir çok model var senin ucuz gördüğün model muhtemelen diğer modellerin dandikleştirilmiş modelidir ya bence boşver Msi Asus dışına çıkma ekran kartında.

Arkadaşa katılıyorum Windowsu 120 gb lık bir SSD alıp ona kurarsan bilgisayardaki işlemler biraz daha hızlanacaktır ama zorunda değilsin zira çok ucuz değiller şimdilik.

Bir de bana göre 650W bir psu da işini görecektir eğer oc yapmayacaksan ondan kısıp SSD alabilirsin GTX970 bana göre iyi bir kart AMD kartlar hakkında pek fazla bilgim yok ekran kartında NVIDIA'cıyım

120GB bir SSD pahalı değil buyur fiyat SSD şart abi şart artık şart şöyle düşün bir otomobilin var beygir gücü falan filan derken maksimum hız 500km/s fakat devlet yasak koymuş motora hız limiti vermiş 100km/s sen ne kadar basarsan bas 100km/s hızı aşamıyorsun yani Diğer bileşenler ne kadar iyi olursa olsun işletim sistemi Depolama biriminden doğru çalıştığı için diğer bileşenler depolama biriminin keyfini bekliyor

Zaten şuanlık yeni mimarileri beklemeyi düşünüyorum ona göre Pascal ya da Polaris bir ekran kartı alıcam.Tabi fiyat farkı çok yüksek olmazsa. Ssd olarak hangi ssd yi önerirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…