42000 TL laptop önerisi

Bütçe
42000

Furkansuba

Centipat
Daha fazla  
Şu 4 bilgisayar arasında kaldım.

https://www.hepsiburada.com/game-ga...nt=HBCV000027REHM&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

--GameGaraj hakkında (firma hakkında) hiç bilgim yok ve internette de çok fazla bir bilgi bulamadım ama kağıt üstüne fp o.
--Excaliburadan Casper olduğu için korkuyorum ama MUX desteği var Intel 12gen işlemci var Ultra fan iyi soğutuyor 2x8 RAM seçeneği mevcut ama Casper teknik servis sıkıntı.
--HP Omen son çare diğerlerini elersem alırım gibi.
--ASUS ROG Casper'dan 1K TL daha fazla ama 6800h işlemci var. 12700h yüksek watta %16 civarı daha performans veriyor, (80W), kamerası yok ek kamera lazım ve çözünürlük 1920x1080 Casper'da 2560x1440 bu dezavantaj kısmı avantaj olarak bataryası daha büyük 9.0wh Casper'da 64wh SSD 4.0 yani daha hızlı SSD var Casper'da 3.0 var.

GameGaraj Monster gibi Türk firması. Eskiden MSi kasa laptopları vardı, linktekinin kasasını bilmiyorum.

Excaliburların sorun yaratacak şekilde sıcak olduğunu söylüyorlar.

Ben olsam Asus'u alırdım.

Bu arada o bütçeye başka alternatiflerde vardır.

Hocam bunun 12700h versiyonunu buldum ama HP Store firma ismi ile satılıyor. İletişim numaraları cevap vermiyor. Ayrıca aynı firma farklı yerlerde farklı fiyatlara satıyor . Örneğin 12700h versiyonu kendi sitelerinde 42.600 civarı bir fiyat iken teknosa üzerinde 46500 civarına satılıyor. Burası açıkçası biraz göz korkutan şeyler. Ayrıca HP tr bu firmayı satış noktası veya web sitesi olarak sitesine eklememiş. Hepsiburada ve 4 ürün bulunan Mediamarkt var sadece

GameGaraj Monster gibi Türk firması. Eskiden MSi kasa laptopları vardı, linktekinin kasasını bilmiyorum.

Excaliburların sorun yaratacak şekilde sıcak olduğunu söylüyorlar.

Ben olsam Asus'u alırdım.

Bu arada o bütçeye başka alternatiflerde vardır.
3070 ti adına ben bulamadım. 3080 bakacak isem 10.nesil intel cpular var. 3060 a düşeceksem eve birçok seçenek var önümde ama 3070ti ile 3060 arasındaki fark gayet açık. Bulabilirsem 3070e düşebilirim ama mantıklı bir 3070li laptop daha bulamadım

Hocam bunun 12700h versiyonunu buldum ama HP Store firma ismi ile satılıyor. İletişim numaraları cevap vermiyor. Ayrıca aynı firma farklı yerlerde farklı fiyatlara satıyor. Örneğin 12700h versiyonu kendi sitelerinde 42.600 civarı bir fiyat iken Teknosa üzerinde 46500 civarına satılıyor. Burası açıkçası biraz göz korkutan şeyler. Ayrıca HP TR bu firmayı satış noktası veya web sitesi olarak sitesine eklememiş. Hepsiburada ve 4 ürün bulunan MediaMarkt var sadece.

3070 Ti adına ben bulamadım. 3080 bakacak isem 10.nesil Intel CPU'lar var. 3060'a düşeceksem eve birçok seçenek var önümde ama 3070 Ti ile 3060 arasındaki fark gayet açık. Bulabilirsem 3070e düşebilirim ama mantıklı bir 3070'li laptop daha bulamadım.

Intel Core i7-12800hx Omen cihazı şiddetle tavsiye ederim. Kasa kalitesi olarak çok iyi performans olarak da Intel 12.nesil işlemciler fiyat performans skalasında en üst düzey.

Intel Core i7-12800hx Omen cihazı şiddetle tavsiye ederim. Kasa kalitesi olarak çok iyi performans olarak da Intel 12.nesil işlemciler fiyat performans skalasında en üst düzey.

HP Store güvenli bir satış sitesi midir bir bilginiz var mıdır hocam? Verdikleri numara açmıyor garantisi nasıl, ekran kartı kaç watt, 2x8 RAM seçeneği mevcut mudur, MUX desteği var mıdır gibi sorular soracağım ama ulaşamıyorum kendilerine.

Hocam HP ile konuştum. Eğer konuştuğum kişi yanlış bilgi vermediyse ekran kartı Max-P ekran kartı değil. 80-125 Watt arası değer aldığını söyledi HP yetkili servis (444 8121)

Hala 12800HX için alınır mı? Sence? @Artoria Pendragon Yoksa ASUS ROG STRIX 17'ye mi bakmalı?

Son düzenleme:
HP Store güvenli bir satış sitesi midir bir bilginiz var mıdır hocam? Verdikleri numara açmıyor garantisi nasıl, ekran kartı kaç watt, 2x8 RAM seçeneği mevcut mudur, MUX desteği var mıdır gibi sorular soracağım ama ulaşamıyorum kendilerine.

Hocam HP ile konuştum. Eğer konuştuğum kişi yanlış bilgi vermediyse ekran kartı Max-P ekran kartı değil. 80-125 Watt arası değer aldığını söyledi HP yetkili servis (444 8121)

Hala 12800HX için alınır mı? Sence? @Artoria Pendragon Yoksa ASUS ROG STRIX 17'ye mi bakmalı?

125+25 olması lazım zaten ekran kartı, 17 serisinde Max-P kullanılıyor genelde Omen'lerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı