Ekran kartı AMD olmasına gerek yok işlemci AMD olursa sevinirim.
Sistem oyun odaklı olacak FPS 1. planda.
Kaliteli parçalardan oluşması yeterli bütçe 4200 yaklaşık olarak.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Oyun odaklı olacaksa ve yüksek FPS almak istiyorsan Intel işlemci tercih etmelisin. Bu bütçede 10100F ile AMD işlemcilere göre oyunlarda daha iyi performans alırsın. YouTube'da karşılaştırma videolarını izlemeni tavsiye ederim. Tabi ki AMD işlemcide ısrarcıysan o yönde tavsiye de verebiliriz.
Oyun odaklı olacaksa ve yüksek FPS almak istiyorsan Intel işlemci tercih etmelisin. Bu bütçede 10100F ile AMD işlemcilere göre oyunlarda daha iyi performans alırsın. YouTube'da karşılaştırma videolarını izlemeni tavsiye ederim. Tabi ki AMD işlemcide ısrarcıysan o yönde tavsiye de verebiliriz.
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu sistemi işlemciyi Ryzen 3 3100 RAM'i 2X SSD Kingston 240GB yaparak 4500'e getirdim ne diyorsunuz?
Bu arada işlemcinin yüksek olması çok sıkıntı değil o farkı rekabetçi oyunlarda hissedeceğim.
Yani bir nevi ekran kartı yüksek olması benim için daha iyi.