My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 18 Ekim 2022 #11 yusuf10 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RX 570 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ikisini beraber kullanamazsın mı diyoruz biz? Darboğaz olur o kadar sağlıklı bir deneyim alamazsın ama sen illa ben bunlarla oynayacağım diyorsan tutan yok.
yusuf10 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RX 570 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ikisini beraber kullanamazsın mı diyoruz biz? Darboğaz olur o kadar sağlıklı bir deneyim alamazsın ama sen illa ben bunlarla oynayacağım diyorsan tutan yok.
yusuf10 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #12 izmirkartali dedi: Kullanılmaz diye bir şey yok ki. Verim alınmaz... Genişletmek için tıkla... %100 kullanımda gözüküyor ? Diye dedim Peki siz ne örenirsiniz? @My Funny Valentine @İzmirkartali Peki siz ne önerirsiniz?
izmirkartali dedi: Kullanılmaz diye bir şey yok ki. Verim alınmaz... Genişletmek için tıkla... %100 kullanımda gözüküyor ? Diye dedim Peki siz ne örenirsiniz? @My Funny Valentine @İzmirkartali Peki siz ne önerirsiniz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 18 Ekim 2022 #13 yusuf10 dedi: %100 kullanımda gözüküyor ? Diye dedim Peki siz ne örenirsiniz? @My Funny Valentine @İzmirkartali Peki siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Elinizde ekran kartı var mı?
yusuf10 dedi: %100 kullanımda gözüküyor ? Diye dedim Peki siz ne örenirsiniz? @My Funny Valentine @İzmirkartali Peki siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Elinizde ekran kartı var mı?
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 18 Ekim 2022 #14 yusuf10 dedi: %100 kullanımda gözüküyor? Diye dedim. Peki siz ne örenirsiniz? @My Funny Valentine @İzmirkartali Peki siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Normalde aynı fiyata RX 6400 öneririm ama sisteminin diğer parçaları çok güçsüz kalıyor ondan önerilebilecek seçenek yok sayılır. Son düzenleme: 18 Ekim 2022
yusuf10 dedi: %100 kullanımda gözüküyor? Diye dedim. Peki siz ne örenirsiniz? @My Funny Valentine @İzmirkartali Peki siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Normalde aynı fiyata RX 6400 öneririm ama sisteminin diğer parçaları çok güçsüz kalıyor ondan önerilebilecek seçenek yok sayılır.
yusuf10 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #15 izmirkartali dedi: Elinizde ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu almadım bendeki ekran kartı 9600 GT :S Verimli ve fiyat performanslı ne önerirsiniz? My Funny Valentine dedi: Normalde aynı fiyata RX 6400 öneririm ama sisteminin diğer parçaları çok güçsüz kalıyıyor ondan önerilebilecek seçenek yok sayılır. Genişletmek için tıkla...
izmirkartali dedi: Elinizde ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu almadım bendeki ekran kartı 9600 GT :S Verimli ve fiyat performanslı ne önerirsiniz? My Funny Valentine dedi: Normalde aynı fiyata RX 6400 öneririm ama sisteminin diğer parçaları çok güçsüz kalıyıyor ondan önerilebilecek seçenek yok sayılır. Genişletmek için tıkla...
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 18 Ekim 2022 #16 yusuf10 dedi: Bunu almadım bendeki ekran kartı 9600 GT :S Verimli ve fiyat performanslı ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe kısıtlı ise önce işlemci + anakart + RAM değişimi yapmanızı öneririm.
yusuf10 dedi: Bunu almadım bendeki ekran kartı 9600 GT :S Verimli ve fiyat performanslı ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe kısıtlı ise önce işlemci + anakart + RAM değişimi yapmanızı öneririm.
yusuf10 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #17 izmirkartali dedi: Bütçe kısıtlı ise önce işlemci + anakart + RAM değişimi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı önerir misiniz?
izmirkartali dedi: Bütçe kısıtlı ise önce işlemci + anakart + RAM değişimi yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı önerir misiniz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 18 Ekim 2022 #18 yusuf10 dedi: Ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mevcut sisteme hayır... Bunu satıp üzerine ekleme yaparak toplam ne kadar bütçe ayırabilirseniz ona göre öneriler olabilir.
yusuf10 dedi: Ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mevcut sisteme hayır... Bunu satıp üzerine ekleme yaparak toplam ne kadar bütçe ayırabilirseniz ona göre öneriler olabilir.
yusuf10 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #19 izmirkartali dedi: Mevcut sisteme hayır... Bunu satıp üzerine ekleme yaparak toplam ne kadar bütçe ayırabilirseniz ona göre öneriler olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ekran kartından sonra anakartı da değiştirecektim yine de teşekkürler hayırlı geceler.
izmirkartali dedi: Mevcut sisteme hayır... Bunu satıp üzerine ekleme yaparak toplam ne kadar bütçe ayırabilirseniz ona göre öneriler olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ekran kartından sonra anakartı da değiştirecektim yine de teşekkürler hayırlı geceler.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 18 Ekim 2022 #20 yusuf10 dedi: Ben zaten ekran kartından sonra anakartı da değiştirecektim yine de teşekkürler hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Tamam ne yaparsanız yapın da RX 560'a 3 bin TL vermeyin.
yusuf10 dedi: Ben zaten ekran kartından sonra anakartı da değiştirecektim yine de teşekkürler hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Tamam ne yaparsanız yapın da RX 560'a 3 bin TL vermeyin.