Rukas Hectopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 10 9 Ağustos 2017 #1 4250 TL bütçem var oyun PC toplamak istiyorum. Monitor dahil önerilerinizi yazabilir misiniz? Bugun sipariş vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2017
4250 TL bütçem var oyun PC toplamak istiyorum. Monitor dahil önerilerinizi yazabilir misiniz? Bugun sipariş vereceğim.
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #2 Rukas dedi: 4250 TL bütçem var oyun PC toplamak istiyorum. Monitor dahil önerilerinizi yazabilir misiniz? Bugun sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden toplanmasını istiyorsun? Böyle bir sistem dizdim. 100 TL bütçeni aşıyor. Umarım sorun olmaz 600W PSU koymamın sebebi ileride yükseltme yapasan sıkıntı çıkarmıyıcaktır. Son düzenleme: 9 Ağustos 2017
Rukas dedi: 4250 TL bütçem var oyun PC toplamak istiyorum. Monitor dahil önerilerinizi yazabilir misiniz? Bugun sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden toplanmasını istiyorsun? Böyle bir sistem dizdim. 100 TL bütçeni aşıyor. Umarım sorun olmaz 600W PSU koymamın sebebi ileride yükseltme yapasan sıkıntı çıkarmıyıcaktır.