Sadece kasa için maksimum 42, 5K bütçem var. Tercihen DDR5 RAM'li bir bilgisayar düşünüyorum,
Önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 2158031
Şu an aklımda bu sistem var.
İyi duruyor ama daha iyisi gelir gibi
birkaç ay stok soğutucuyla idare etmez mi? birkaç aya değiştirmeyi düşünüyordum.Attığın gibi alabilirsin. Soğutucu almayı unutma.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Birkaç ay stok soğutucuyla idare etmez mi? Birkaç aya değiştirmeyi düşünüyordum.
1-2 ay stok soğutucu ile idare edersiniz. Ya da undervolt yaparsınız. Unutmayın o işlemciye soğutucu şart. Cayır cayır yanar.
bütçeyi arttırıp fanı da şimdi almaya karar verdim, thermalright peerless assasin 1484tl'ye geliyor. Bu fiyata daha iyisi var mıdır, bunu alıp geçeyim miAttığın iyi, yazın bir soğutucu alırsın kule tipi.
Bütçeyi arttırıp fanı da şimdi almaya karar verdim, Thermalright peerless assasin 1484TL'ye geliyor. Bu fiyata daha iyisi var mıdır, bunu alıp geçeyim mi?
Bütçeyi arttırıp fanı da şimdi almaya karar verdim, Thermalright peerless assasin 1484TL'ye geliyor. Bu fiyata daha iyisi var mıdır, bunu alıp geçeyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.