42K Ryzen 5 5600X RTX 4070 Ti alınır mı?

lyrew20

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakında bir PC toplamayı düşünüyorum.

Sizce bu sistem nasıl.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.

Anakart: Gigabyte B550 Aorus Elite V2.

Ekran kartı: Gainward RTX 4070 Ti panther.

RAM: G.Skill 16 GB(8x2GB) Ripjaws V siyah DDR4-3600 MHz CL18.

SSD: Samsung 1TB 980 M.2 NVMe SSD.

Kasa: DeepCool CC560 750W siyah mid Tower tempered glass USB 3.0 ATX kasa.

Sıvı soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240L V2 rbg sıvı soğutucu.

Yaklaşık 42K fiyatı var sizce alınır mı?
(1080p'de kullanmayı düşünüyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Peki bu sistemde herhangi bir yükseltme yapmam lazım mı çünkü mld ssd'yi kullanmışlar

Bunu 4070 Ti yukseltince zaten boyle oluyor, boyle de alabilirsin.

Yoksa anakart b yap.
Bilgisayarı 1080p de kullanmayı planlıyorum o yüzden 4070 ti fazla gibi geldi onun için sizce ssd'yi samsung 1tb 980 psu'yu thermaltake 750w olarak değiştirip corsair'in sıvı soğutucusunu eklesem daha iyi olmaz mı?

Bilgisayarı 1080p de kullanmayı planlıyorum o yüzden 4070 Ti fazla gibi geldi onun için sizce SSD'yi Samsung 1TB 980 PSU'yu Thermaltake 750W olarak değiştirip Corsair'in sıvı soğutucusunu eklesem daha iyi olmaz mı?

Buna ne dersiniz?

QHD oynamis, daha dogrusu QHD monitor sahibi olursunuz. Fark bu.

Çok sağolun ama amd ekran kartlarına biraz ön yargım var monitörde ise 2k ekran isterim ama çoğunluğu 27 inç olduğu için büyük geliyor

Çok sağ olun ama AMD ekran kartlarına biraz ön yargım var monitörde ise 2K ekran isterim ama çoğunluğu 27 inç olduğu için büyük geliyor.

Açıkçası bu kadar para verip bari QHD oynayin. FHD nereye kadar? Rekabetci cok sık oynamiyorsaniz 24 inch yerine 27 inch tercih edilebilir, ki zaten QHD 27 inch olmali en az.

QHD olursa 16 GB VRAM tercihiyle is RX 6800'e kayar. Yine 4070 Ti 12 GB olsa bile QHD bal gibi oynanir ama monitor olmaz bu sefer.

Son düzenleme:
Tamamdır ben araştırmaya devam ediyim o zaman sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…