@messinicocugu@Turkay01 hocam cidden soruyorum. Niyetim terslemek değil. Hayatımda ilk defa bilgisayar alacağım. Kredim onaylandı sonunda. Yıllardır bu hayal içindeyim. Artık sistem inceleme yada sistem toplama videolarını izlemeyi bıraktım. Çünkü aşırı derece canımı sıkıyordu. Benim niye yok diye.
@messinicocugu@Turkay01 hocam cidden soruyorum. Niyetim terslemek değil. Hayatımda ilk defa bilgisayar alacağım. Kredim onaylandı sonunda. Yıllardır bu hayal içindeyim. Artık sistem inceleme ya da sistem toplama videolarını izlemeyi bıraktım. Çünkü aşırı derece canımı sıkıyordu. Benim niye yok diye.
PSU kötü kasa bu bütçe için iyi değil monitör kötü kötü parçaları çok var hocam almayın bence.
Driver'I ise alacağın parça ne ise onun sitesine gidip oradan Driver'ı indirebilirsin.
Eğer 2K daha çıkma imkanın yoksa ona görede ayarlarım, niye ssd m.2 değil demeyin istersen 300 lira daha fazla verip nvme alabilir. Soğutucuda yeterli.
@messinicocugu hocam bunları alsam sizce nasıl? Müsaitseniz bana kısa sürede yanıt verir misin? Çünkü ekipmanlar iyiyse bugün den sipariş vereceğim hemen.
Mecburen ek olarak kredi artı falan kullanmam gerekecek.
@messinicocugu hocam bunları alsam sizce nasıl? Müsaitseniz bana kısa sürede yanıt verir misin? Çünkü ekipmanlar iyiyse bugün den sipariş vereceğim hemen.
@messinicocugu hocam bunların hepsinin siparişini bugün verdim. Ramlar yurt dışından geliyormuş galiba. Amazon'dan geri kalan bir çoğu bugün kargoya verildi. Rica etsem Klavye, Mouse ve Kulaklık öneriniz neler olur? Bu üçü için bütçem 2.000 TL
@messinicocugu hocam bunları alsam sizce nasıl? Müsaitseniz bana kısa sürede yanıt verir misin? Çünkü ekipmanlar iyiyse bugünden sipariş vereceğim hemen.
Rica etsem bana bir de klavye, mouse ve kulaklık da önerir misiniz? Bu üçü için toplam 2.000 TL verebilirim. Taksitle alınabilirse çok iyi olur.
@messinicocugu hocam bunların hepsinin siparişini bugün verdim. RAM'lar yurt dışından geliyormuş galiba. Amazon'dan geri kalan birçoğu bugün kargoya verildi. Rica etsem Klavye, Mouse ve Kulaklık öneriniz neler olur? Bu üçü için bütçem 2.000 TL
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!