En sonunda bu bilgisayarı alabileceğimi düşündüm. Fan sesine (genel olarak gürltüye) karşı hassasiyetim var malsf. Ne dersiniz bu laptop alınır mı sizce? 43K'ya?
1. Laptop: i5-10300H, GTX 1650 (mobile) ,32GB RAM, 1,5TB SSD, 144Hz Ekran, Windows 11 + Endeavour OS
2. Laptop: ThinkPad gibi kullanılmış 2013 MacBook Air 11-inç, i5-4250U, 4GB RAM, 256 GB SSD, Windows 11 + MacOS Big Sur
Diğer: Poco X5 Pro 5G, Raspberry Pi 1B+
En sonunda bu bilgisayarı alabileceğimi düşündüm. Fan sesine (genel olarak gürltüye) karşı hassasiyetim var malsf. Ne dersiniz bu laptop alınır mı sizce? 43K'ya?
Laptop alacaksanız bence ASUS alın, 2021 model TUF Gaming F15 sahibiyim, kendisine bayılıyorum, hiç üzmedi, şu an dualboot yaptım ve 1 SSD daha taktım, bunu ya da F15 alın.
Laptop alacaksanız bence ASUS alın, 2021 model TUF Gaming F15 sahibiyim, kendisine bayılıyorum, hiç üzmedi, şu an dualboot yaptım ve 1 SSD daha taktım, bunu ya da F15 alın.
Fan sesine karşı hassasiyeti olan birinin bu modeli tercih etmesi çok mantıksız olur. Hem ısınma sorunlu hem de performans/turbo modunda fan sesini iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Alınmaz.