43.000TL'ye laptop önerisi

Bütçe
37-43k

reyh4m

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Üçünü de almayın.

@Fruko Gazoz Neyi beğenmediğinizi o kadar çok merak ediyorum ki.

Acer nitro 5'in 8 GB ram'lisi 40 k. 40700'e geliyor ram ile. Ayrıca 1 TB SSD. Bin TL bin tl'dir neden fazla versin daha düşük depolamalısına?
Sizin attığınız model de daha ucuz satıcıda var. (16/512) https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,323193918.html
Ayrıca şuanki fiyatıyla alınacağını düşünmüyorum. 2-3 k koyup üstteki ahp9 daha mantıklı olacaktır.
Victus için atmadım beğenmedim'i.
Beğenmedim atanlara karşı etiket atıp cevap yazma huyunuzu da bırakın. İstesek cevap yazarız zaten. Konuyla ilgisiz oluyor.

Son düzenleme:
Ayrıca beğenmedim atanlara karşı etiket atıp cevap yazma huyunuzu da bırakın. İstesek cevap yazarız zaten. Konuyla ilgisiz oluyor.
Dislike atıp gitmek yerine adam gibi açıklayın o zaman neden kötü bir öneri olduğunu biz de bilelim bir yanlışımız varsa. Dediğiniz mantıklı hak veriyorum size Nitro 5 mantıksız gelebilir. Ama dislike atıyorsanız nedenini de söyleyin biz de bilelim ona göre davranalım.

Teşekkür ediyorum oncelikle peki 60k bütçe icin oneriniz var midir 9 taksitle alabilecegim bir yerde olursa iyi olur

Teşekkür ediyorum oncelikle peki 60k bütçe icin oneriniz var midir 9 taksitle alabilecegim bir yerde olursa iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…