43 bin TL laptop önerisi

efore

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tüm özellikler aynı. Arada da 2 k fark var. Bir de birinin işlemci i712650 digeri i5 12450 ve i7'li de 1 TB var digerinde 512 var. Ama yükselteceğim o sıkıntı değil. i7'li Acer diğeri begendigim marka bir de i5'liyi Amazon sagiyor digerini bilmedigim bir teknoloji firmasi yorumada Acer'in yazmışlar. Ekran karti kusurlu geldi diye. Hangisine bakmali sizce? Bu işlemci kısmı bir de Acer olmasi ve saticiyla ilgili olan kisim kafami kariştirdi. Ama sıkıldım artık takmiyorum pek. Çok bir şey fark eder mi? Yoksa i5'liyi alıp geçeceğim. Ki bir de Acer alınır mı sizce? Bütçe 40 k Max 43'e cikar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum muhtemelen 2 saçma sapan laptop da karar kıldın, şunu al geç

Bitmiş

Şimdi alacaksan şunu alabilirsin ama kasım indirimlerini beklemende fayda var

Bitmiş

Kasım indirimleri nne zaman başlıyor. Amazon, hepsiburada, n11 falan.

Bitmiş

Alınır mı sizce bu?

Son düzenleme:
Kasım indirimleri nne zaman başlıyor. Amazon, hepsiburada, n11 falan.

Alınır mı sizce bu?
Alınmaz. O bütçede bir kere 4060 değişmez kriter olmalı.

Yukarıda attığım model ile şunu bir cebinde tut

Önümüzdeki birkaç gün için hepsiburada'da, kasımın son haftasında amazon'da indirimler başlar. Bana arada hatırlatırsan bütçene uygun indirimli laptopları söyleyeyim.

Alınmaz. O bütçede bir kere 4060 değişmez kriter olmalı.

Yukarıda attığım model ile şunu bir cebinde tut

Önümüzdeki birkaç gün için hepsiburada'da, kasımın son haftasında amazon'da indirimler başlar. Bana arada hatırlatırsan bütçene uygun indirimli laptopları söyleyeyim.
Teşekkür ederim, amazon da şu an gülümseten kasımın başlamasına 10 saat var diyor.

Teşekkür ederim, Amazon da şu an gülümseten kasım'ın başlamasına 10 saat var diyor.

Evet o gülümseten kasım indirimleri var yarin 12'den itibaren başlayacak. Ama o nasıl işliyor bilmiyorum şeymiş galiba 30 kasima kadar istedigin o ürün indirime girerse orijinal fiyatı ödüyorsun galiba kalan parayida hediye kartı olarak hesabina yüklüyor diye anladım bir yerden siz yine araştırın hocam ben şimdi yanlış bilgi vermiş olmayayım ama okudugum kaynak böyle diyor donanım haber di galiba.

Evet o gülümseten kasım indirimleri var yarin 12'den itibaren başlayacak. Ama o nasıl işliyor bilmiyorum şeymiş galiba 30 kasima kadar istedigin o ürün indirime girerse orijinal fiyatı ödüyorsun galiba kalan parayida hediye kartı olarak hesabina yüklüyor diye anladım bir yerden siz yine araştırın hocam ben şimdi yanlış bilgi vermiş olmayayım ama okudugum kaynak böyle diyor donanım haber di galiba.

Şimdi bu gülümseten kasım dediği şey Kara Cuma indirimi olmuyor mu? Bütün alışveriş sitelerinde Kara Cuma indirimleri farklı günlerde mi başlıyor acaba?

Dostum muhtemelen 2 saçma sapan laptop da karar kıldın, şunu al geç.

Bitmiş.

Şimdi alacaksan şunu alabilirsin ama kasım indirimlerini beklemende fayda var.

Sağ olun hocam ama dediginize katılmıyorum saçma diyemem diğer 2sine ama sizin attıgınızads bir değerlendiririm karar seçerken.
Ama kasım indirimlerine bakacağım gibi en fazla sonra alır geçerim.

Şimdi bu gülümseten kasım dediği şey Kara Cuma indirimi olmuyor mu? Bütün alışveriş sitelerinde Kara Cuma indirimleri farklı günlerde mi başlıyor acaba?

Bu başka bir şey galiba tam bilmiyorum ama Hepsiburada'daki 11.11 gibi bir şey bu galiba.

Sağ olun hocam ama dediginize katılmıyorum saçma diyemem diğer 2sine ama sizin attıgınızads bir değerlendiririm karar seçerken.
Ama kasım indirimlerine bakacağım gibi en fazla sonra alır geçerim.

Bu başka bir şey galiba tam bilmiyorum ama Hepsiburada'daki 11.11 gibi bir şey bu galiba.

Bu laptopu çok istiyordum, stoktayken 42 binden aniden 44 bine çıkmıştı fiyatı, olurda stok gelir ve 39 40 bin tl olursa kesinlikle bunu alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı