İki hazır sistem arasında kaldım. İşlemci olarak ne seçmeliyim bilmiyorum. Aralarında çok büyük bir performans farkı var mı? Hangisini almam daha iyi olur?
İki hazır sistem arasında kaldım. İşlemci olarak ne seçmeliyim bilmiyorum. Aralarında çok büyük bir performans farkı var mı? Hangisini almam daha iyi olur?
FSR 3.0'ın performansına bağlı aslında ama kas gücü bakımından 7900 gre daha güçlü diye biliyorum işlemci olarak da 1. sistem tokatlar. hangisini alırsanız alın soğutucu değiştirmek ŞART.
FSR 3.0'ın performansına bağlı aslında ama kas gücü bakımından 7900 gre daha güçlü diye biliyorum işlemci olarak da 1. sistem tokatlar. Hangisini alırsanız alın soğutucu değiştirmek şart.
Hocam önerim hazır sistem almamanız. Ben o fiyata sistem toplayacak kadar iyi değilim fakat forumdaki arkadaşlar size yardımcı olacaktır, hayırlı olsun şimdiden
Hocam önerim hazır sistem almamanız. Ben o fiyata sistem toplayacak kadar iyi değilim fakat forumdaki arkadaşlar size yardımcı olacaktır, hayırlı olsun şimdiden