43 bin TL'ye sistem önerisi

fiesta666

Centipat
İki hazır sistem arasında kaldım. İşlemci olarak ne seçmeliyim bilmiyorum. Aralarında çok büyük bir performans farkı var mı? Hangisini almam daha iyi olur?

Sistem 1

Sistem 2

FSR 3.0'ın performansına bağlı aslında ama kas gücü bakımından 7900 gre daha güçlü diye biliyorum işlemci olarak da 1. sistem tokatlar. hangisini alırsanız alın soğutucu değiştirmek ŞART.

FSR 3.0'ın performansına bağlı aslında ama kas gücü bakımından 7900 gre daha güçlü diye biliyorum işlemci olarak da 1. sistem tokatlar. Hangisini alırsanız alın soğutucu değiştirmek şart.

Sıvı soğutma düşünüyorum zaten. Yeni nesil işlemciler çok ısınıyormuş

30-40 bin TL arası verebileceğiniz önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mıdır hocam?
Hocam önerim hazır sistem almamanız. Ben o fiyata sistem toplayacak kadar iyi değilim fakat forumdaki arkadaşlar size yardımcı olacaktır, hayırlı olsun şimdiden

* 7800x'den daha güçlü bir i5.
Normal 13.nesil İ5 değil mi ? Bende de 13.nesil İ5 var.

Hocam önerim hazır sistem almamanız. Ben o fiyata sistem toplayacak kadar iyi değilim fakat forumdaki arkadaşlar size yardımcı olacaktır, hayırlı olsun şimdiden

Kendim toplamayı denedim ama beceremedim. Yardımcı olacak olan olursa cidden çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…