43 Mbps internet CS 2'de 1000 ms oluyor

swolxt

Decapat

Evet internet hızı gördüğünüz gibi evde 3 kişi internete bağlanıyoruz ama CS 2 girdiğimde 1000 ms alıyorum.
Bir de odama internet gelmediği için router kullanıyorum PC routere Ethernet kablosu ile bağlı. 2 3 yıldır bu böyle sorun olmuyordu ama paket yükseltik o zamandan beri sorun çıkarıyor internet.

Merhaba hocam iyi akşamlar. Paket yükselttikten sonra böyle oluyorsa ve internetiniz 43mbps olduğu için altyapınızın aldığı maximum hızın bu olduğunu varsayıyorum. Muhtemelen hat zayıflamasından dolayı paket kaybı yaşıyorsunuz ve ping yapıyor. Hızınızı 35mbps'e düşürün, muhtemelen çözülür.

hocam nasıl düşüreceğiz pek anlamıyorum bu işten

Servis sağlayıcınız ile görüşün ve hızınızı 35mbps'ye düşürmelerini isteyin hocam. Onlar halleder.
İsterseniz modem arayüzüne girip hat değerlerinizi atın, tam olarak emin olalım.

Servis sağlayıcınız ile görüşün ve hızınızı 35mbps'ye düşürmelerini isteyin hocam. Onlar halleder.
İsterseniz modem arayüzüne girip hat değerlerinizi atın, tam olarak emin olalım.
internet sağlayıcı bana 70 mbs ye kadar çıkarılabilir diyorlardı.

Garip hocam. 43 mbps alma sebebiniz nedir o zaman? Testi wifi ile uzaktan mı yaptınız acaba.
Modem arayüzüne girebilir misiniz hocam? Oradan daha iyi anlarız.

Garip hocam. 43 mbps alma sebebiniz nedir o zaman? Testi wifi ile uzaktan mı yaptınız acaba.
Modem arayüzüne girebilir misiniz hocam? Oradan daha iyi anlarız.
yok hocam hat 70 mbs kadar kaldırıyor bizim paket 50 mbs hat zayıf değil yani. arayüzde zaman aşımında şuan

Anladım hocam. Kablolamada bir sıkıntı olabilir mi? Paket kaybı yaşıyor musunuz bir bakın derim.

Anladım hocam. Kablolamada bir sıkıntı olabilir mi? Paket kaybı yaşıyor musunuz bir bakın derim.
hocam rahatsız etmiyorumdur umarımim.
Packets: Sent = 96, Received = 95, Lost = 1 (1% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 59ms, Maximum = 137ms, Average = 66ms
Control-C sonuç böyle çıktı paket kaybında

Ms biraz yüksek gibi. Modemin arayüzüne girip bakarsanız daha sağlıklı sonuç görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…