Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #1 İndirimden alındı. Kargodan geldiği gibi verilecek. Fiyat olarak 1500 TL düşünüyorum. Nike Precision 6 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR Nike Precision 6 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com
İndirimden alındı. Kargodan geldiği gibi verilecek. Fiyat olarak 1500 TL düşünüyorum. Nike Precision 6 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR Nike Precision 6 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #2 Fiyat güzel 42 olsa düşünebilirdim.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #3 Bilgici1 dedi: Fiyat güzel 42 olsa düşünebilirdim. Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla birlikte kalıplarının biraz küçük olduğunu okudum yorumlarda. Nike sitesinde de belirtmiş.
Bilgici1 dedi: Fiyat güzel 42 olsa düşünebilirdim. Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla birlikte kalıplarının biraz küçük olduğunu okudum yorumlarda. Nike sitesinde de belirtmiş.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.024 Çözümler 11 Yer Aydın 19 Temmuz 2023 #4 Beratttss dedi: Tam emin olmamakla birlikte kalıplarının biraz küçük olduğunu okudum yorumlarda. Nike sitesinde de belirtmiş. Eki Görüntüle 1858332 Genişletmek için tıkla... Mağazada denemiştim yapısı gereği kalıbı küçük gerçekten. Bana normalde giydiğimin 1 numara büyüğü olmuştu hatta.
Beratttss dedi: Tam emin olmamakla birlikte kalıplarının biraz küçük olduğunu okudum yorumlarda. Nike sitesinde de belirtmiş. Eki Görüntüle 1858332 Genişletmek için tıkla... Mağazada denemiştim yapısı gereği kalıbı küçük gerçekten. Bana normalde giydiğimin 1 numara büyüğü olmuştu hatta.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2023 #5 Fiyat güncelledi. 1400 TL güncel fiyat.