mirza basdsmkd Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Merhaba! Arkadaşlar bu ayakkabıyi uzun zamandır almak istiyorum ama 43 numarası gelmiyor, bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Merhaba! Arkadaşlar bu ayakkabıyi uzun zamandır almak istiyorum ama 43 numarası gelmiyor, bilen varsa yardım edebilir mi?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 16 Temmuz 2023 #2 mirza basdsmkd dedi: Merhaba! Arkadaşlar bu ayakkabıyi uzun zamandır almak istiyorum ama 43 numarası gelmiyor, bilen varsa yardım edebilir mi? Eki Görüntüle 1864798 Genişletmek için tıkla... Hocam bizim yerimize siteye sormanız daha mantıklı olur. Biz onların stok durumunu bilemeyiz.
mirza basdsmkd dedi: Merhaba! Arkadaşlar bu ayakkabıyi uzun zamandır almak istiyorum ama 43 numarası gelmiyor, bilen varsa yardım edebilir mi? Eki Görüntüle 1864798 Genişletmek için tıkla... Hocam bizim yerimize siteye sormanız daha mantıklı olur. Biz onların stok durumunu bilemeyiz.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Hakikaten Türkiye'de istinye dışında Jordan 1 alınabiliyor muymuş vay be. Jordan 1 çok popüler bir modeldir biraz avcılık yapmanız lazım.
Hakikaten Türkiye'de istinye dışında Jordan 1 alınabiliyor muymuş vay be. Jordan 1 çok popüler bir modeldir biraz avcılık yapmanız lazım.
mirza basdsmkd Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #4 knyd dedi: Hocam bizim yerimize siteye sormanız daha mantıklı olur. Biz onların stok durumunu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de oyle yaptim da geri dönüş olmayinca belki bazıları da böyle bir ürünü beklediyse sorayım dedim
knyd dedi: Hocam bizim yerimize siteye sormanız daha mantıklı olur. Biz onların stok durumunu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de oyle yaptim da geri dönüş olmayinca belki bazıları da böyle bir ürünü beklediyse sorayım dedim