430 TL'ye Corsair CA-8910055-EU alınır mı?

emirhan9878

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler. Kafam çok karışık. Dolandırıldım mı yoksa cidden bu ürünü aldım mı anlayamadım. Bildiğiniz gibi Corsair pahalı bir marka ama adamın biri bunu Pttawm'de 430 TL'ye sıfır satıyor anlayamadım. Bir bakar mısınız? Bu ürün neden bu kadar ucuz? Ve ben bu ürünün özelliklerini hiçbir yerde bulamadım. Yardım edin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-10 164058.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-10 164058.png
    300,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler. Kafam çok karışık. Dolandırıldım mı yoksa cidden bu ürünü aldım mı anlayamadım. Bildiğiniz gibi Corsair pahalı bir marka ama adamın biri bunu Pttawm'de 430 TL'ye sıfır satıyor anlayamadım. Bir bakar mısınız? Bu ürün neden bu kadar ucuz? Ve ben bu ürünün özelliklerini hiçbir yerde bulamadım. Yardım edin.

400 liraya Void Elite mi? Hocam geldiği zaman bana da haber verin 3 4 tanede ben alayım :D

USB adaptör yazıyor, kulaklık değil de aksesuarını satıyorlar herhalde. Void Elite modellerinde USB adaptöre denk gelmedim ama muhtemelen ona benzer bir kulaklık aksesuarıdır bu.

Ürün koduyla sonuç çıksa araştıracaktım ama ürün kodunu aratınca hiçbir şey çıkmıyor ürün hakkında.

Adaptörü olduğunu bilmiyorum ama herhalde kablosuz bağlamak için USB dongle şeklinde bir şeye benziyor.

Zaten kulaklık 2.6k yani sonunda USB adapter yazıyor bir de.

Arkadaşlar ürünü iptal ettirdim pttawmden aldığım için bana da hiç güven vermedi bu fiyata adaptörmü olur ya da kulaklık mı olur dedim ve iptal ettirdim teşekkür ederim herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı