4300 TL bandında sistem toplama

Bütçe
4300

Genfenerli07

Kilopat
Daha fazla  
İtopya'dan özelleştirerek oluşturdum. Sizce nasıl? Bu paraya daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.

Önermem.
SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bunlar değiştirilirse iyi olur. A320M ana kart ta biraz kötü olmuş. En çok işlemciye önem verilmiş gibi gördüm. Ekran kartı iyi. Alacaksan biraz daha özelleştir öyle al derim.

Anakartı b450m yaptım. Power boost marka kasalar mı kötü?
Anakart B450M Gaming olabilir. SSD'de 480 daha iyi olur. GTA 5 RDR2 anca sığar.
İleride yükseltme yapacağım depolamaya. Anakartı dediğiniz gibi değiştirdim.

Hazır sistem şart değilse.

.

.

.

.

.

.

4408 TL. Eğer 240GB SSD benim için yeterli derseniz, SSD'den kısıp 2x8 RAM kullanabilirsiniz.

Anakartı b450m yaptım. Power boost marka kasalar mı kötü?

İleride yükseltme yapacağım depolamaya. Anakartı dediğiniz gibi değiştirdim.
Power boost kasalar direkt kötü denemez. Eğer bir kasanın hava akışı iyi ise alınabilir. Ancak bu modelin kötü diye gördüm. Hadi kasayı aldınız, ancak PSU'yu kesinlikle en erken tarihte değiştirmelisiniz. PSU canlı bomba.

Şart değil dostum. Olabildiğince ucuzundan ama tutarlı bir sistem toplamak istiyorum dolar fiyatlara vurmadan. Teşekkürler önerilerin için
Şart değil dostum. Olabildiğince ucuzundan ama tutarlı bir sistem toplamak istiyorum dolar fiyatlara vurmadan. Teşekkürler önerilerin için
Teknobiyotikteki kasaların psu' ları pek beğenilmiyordu bu sitede yanılmıyorsam. Kasasına güvenebilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…