4300 TL Gamebook önerisi

İlkeRy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 4300 TL limitli bir bütçeye sahibim. Msi marka bir gamebook düşünüyorum. Doların artmasından dolayı ve gamebook piyasasını uzun süredir takip etmediğimden dolayı biraz bilgisizim. 4300 TL bütçeye alınabilecek ne önerirsiniz? Bu fiyata yüksek performanslı hangi laptop'u incelemeliyim ve hangi markalara yönelmeliyim? Dediğim gibi öncelikli MSİ olursa sevinirim. Alacağımız laptop'u bulduktan sonra hangi mağazalardan almayı önerirsiniz? Steam tabanlı oyunlar tercih ediyorum bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zaman içerisinde GTX 1050 ve 1050Ti ekran kartlı laptoplar çıkacak onları bekle yada şu modellere bakabilirsin. MSI önceliğinin olmasına gerek yok, sırf ejderya var diye fazladan para gömme ve marka fanlığı yapma.
Aralarında en güçlü olanı bu bunda 965M var diğerlerinde 960M var bence bunu almalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Ekran büyüklüğü olarak 17 inç bir ekran tercih etmek istiyorum. Gönderdiğiniz ürünler güzel fakat 16 gb ram olsa daha iyi olmaz mı? Msi GL72 6QF-641XTR 16gb ram seçenekli modelini düşünüyorum. Bu arada verdiğiniz 1050ti ekran kartı bulunan laptoplar cıkacak bilgisinin bir tarihi mevcutmudur ?

Sent from my iPhone using Technopat Sosyal mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…