100 TL aştı ama toplanılabilecek en iyi sistem olduğunu düşünüyorum. Bu arada gigabyte ekran kartı seçtim kötü bir marka değil. Not: Sinerjiden toplandı
100 TL aştı ama toplanılabilecek en iyi sistem olduğunu düşünüyorum. Bu arada gigabyte ekran kartı seçtim kötü bir marka değil. Not: Sinerjiden toplandı
Kardeş bu sistemi topladım 4400 tl ye monitör dahil değil ama vatandan olması ve daha kaliteli ürünler tercih edilince fiyatda artıyor. Vatanın avantajını kime sorsanız anlatır. Monitör olarakta şunu tercih edebilirsin.
Kardeş bu sistemi topladım 4400 tl ye monitör dahil değil ama vatandan olması ve daha kaliteli ürünler tercih edilince fiyatda artıyor. Vatanın avantajını kime sorsanız anlatır. Monitör olarakta şunu tercih edebilirsin. Eki Görüntüle 185236
Sistemi ne için toplayacaksınız merak ettim? Sadece oyun oynayacaksanız O.C yapmanıza gerek yok, başkalarından gördünüz diye ihtiyacınız olmayan abartı parçalara fazladan para vermeyin.
Sistemi ne için toplayacaksınız merak ettim? Sadece oyun oynayacaksanız O.C yapmanıza gerek yok, başkalarından gördünüz diye ihtiyacınız olmayan abartı parçalara fazladan para vermeyin.
İlk mesajda belirttiğim gibi Video montaj, FX, 3D tasarım üzerine renderlamalar yapacağım
SSD ve sıvı soğutma sistemini sonra halletmeyi düşünüyorum çünkü taksitli ödeme ile 4300 TL limitine ulaşmış durumdayım bu şekilde. Bu sistem üzerine öneri ve görüşler yapılırsa çok memnun olurum