4300 TL Monitör, Klav Dahil GTX 970 Sistem Toplama

20466

Megapat
Evet arkadaşlar yeni yıl girmeden önce hayatımın ilk masaüstü bilgisayarını toplayacağım :D . Daha önce hep laptop takıldım ailemin durumu kötüydü falan derken hiç masaüstü bilgisayarım olmadı. Sonunda elime almak için fırsat geçti ve sistemi kesinlikle alacağım. İlk defa aldığım için alırken monitör, klavye, mouse, bilgisayar masası ve koltuğu hepsini almak zorundayım. Sistem olarak beni 3 yıl rahat ultra ayarlarda oyun oynayarak götürebilecek bir ekran kartı seçmeye çalıştım. Fazla uzatmadan topladığım sistem şu :
Eksen Sistem.JPG

Sanalmarketim Sistem.JPG

Sistemi 2 farklı siteden topladım. Mümkün olan en ucuz yol buydu ve havale ile ödeyince hepsi yaklaşık 4300 liraya geliyor. Masa ve koltuğa da 200 lira ayırarak 4500 liraya hepsini almak istiyorum. Ekran kartına ve işlemciye OC yapmayı düşünüyorum. Amacım yeni çıkan oyunları kasmadan en yüksek ayarlarda takılmadan oynamak. Limitim en fazla bu. Sistem için fazla gördüğünüz veya şunu azalt bunu al dediğiniz önerileriniz varsa bekliyorum teşekkürler.

Oradan da topladım ama istediğim ürünlerden bazıları stokta yoktu ve dolar kurunu aşırı yüksek tuttukları için yaklaşık 400 lira fazla tutuyordu sistem. O yüzden vatanı tercih etmedim. Başka önerin var mı sistemle ilgili ? Ayrıca konu başlığını eksik yazmışım nasıl değiştirebilirim acaba biliyor musun ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı