4300 TL monitör önerisi

Hocam attığınız monitörde ghosting var mı. ışık süzmesi nasıl, içinden çıkan kablolar nedir, kasa yapısı nasıldır? Ve itopyadan alacağım siz nerden aldınız?

Vallahi ben diyeceğimi diyorum. İsteyen AOC alır isteyen Lenovo isteyen Casper. AOC'u kullandım iade ettim. 100 FPS aşağıda çok bulanıklık yapıyor monitör. Renk skalası caperdan daha iyi wide color gamut. Ancak görüntü bakımından AOC mesela videolarda insaların yüz rengini vs. doğal vermiyor. Attığınız AOC da benim Casper'da rekabetçi oyunlarda yani yüksek Hertz'de mükemmel bunu bilin. Bir de Lenovo 25r yi denemek istiyorum. Kullananlar söyleyebilir: 60 FPS de hikayeli oyunlarda bulanıklık vs. var mı? Söyleyin ki; boşuna alıp iade etmeyeyim. Yazıktır benim iadem size yollanabilir .

Reis pivota gerek yok zaten genelde herkes düz şekilde bakıyor zaten. Ben pivotsuz kullanıyorum, "bunda keşke pivot olsaydı" demedim daha. Attığım monitörü alabilirsiniz.
MSI monitörde freesync yokmuş hocam. Yeni alcağım pc AMD ekran kartlı olacak ne yapmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…