4300 TL Monitörlü Sistem Toplama

Anonymous XR

Hectopat
Haftaya bilgisayar alacağım. Ailem izin vermediği için internetten alım yapamayacağım. Bu nedenle istemesem de Vatan'dan almak zorundayım.
Not: "Aileni ikna et" deyip de başka sitelerden önermeyin, çok uğraştım olmadı.
Ayrıca 4300 TL'ye SSD ve monitör de dahildir.
Aşağıdaki sistem 4370 TL tutyor. Sizce nasıl?

1493408883752.jpg
1493408899901.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da oturuyorsanız İtopya Bilgisayar'ın Kadıköy'de mağazaları mevcut. Ben kendim 1 hafta önce alışveriş yaptım ve oldukça memnunum. Kaliteli ve güvenilir biryer, ha eğer aileniz bunada olmaz derse yazarsınız. Mecburen Vatan'dan toplarız.

4400TL Monitör Dahil.png

İntel Nvidia sistem isterseniz Ekran Alıntısı.PNG
ve yanına
CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
bu kasayı alabilirsiniz.
Şimdi de isterseniz AMD Ryzen sistem toplayabilirim.

Bir de harddisk isterseniz ekran karını MSI GeForce GTX1060 ARMOR 3GB OC V1 GDDR5 192Bit NVidia DX12 Ekran Kartı bu model ile değiştiriphttp://www.vatanbilgisayar.com/seagate-barracuda-3-5-1tb-sata-3-0-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html bu harddiski alabilirsiniz.

@Neko @ShadYaqz @Barış Tolon siz de bakabilir misiniz.

Bu da Amd sistem önerim: Ekran Alıntısıryzn.PNG
ve CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA bu kasa da yanında.

@ShadYaqz Hocam sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum. Yeni AMD işlemciler ve ekran kartları uzun sürede bozulmaya uğrar mı? Çünkü eskiden böyle şeyler yaşamıştımda.
AMD artık yeni Zen mimarisiyle bunu aştı. Şuan ki AMD, eski AMD değil.

Net bir şey söyleyemeyiz bence.

Biraz kullanıcı ile alakası var. 10 seneden uzun süre önce çıkan AMD işlemciyi hala çatır çatır kullanan da var, 3-5 senede elinde patlayan da var.

Biraz da mimari ile alakası var. Ryzen platformunda kolay kolay dökülmeler yaşanacağını sanmıyorum, uzun süre sorunsuz devam edecektir. Yalnız hala kesin konuşmak için çok erken.

@Mert Fatih küçük bir şehirde yaşıyorum ve Vatandan başka bir şey yok. Vatan ta ta ta tan.

@Kamil Emre ben sistemi aldıktan sonra bir 8 GB ram daha ekleyeceğim. Rica etsem o Ram'in parasıyla RX 580 toplayabilirmisiniz? Bir de sisteminizde HDD olsa iyi olur.

@ShadYazq bu işlerden sizin kadar anlamıyorum ama oyunlardaki testlere bakınca intel %95, AMD ise %75-80 civarında. Buna bakarsak AMD daha uzun ömürlü olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı