Sadece oyun oynayacaksanız yayın falan yapmayacaksanız, Intel işinizi görür.Öncelikle Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım. Şöyle bir baktığımda bu sistemi gördüm.
R5 2600 yerine Intel i5 olması oyun performansını nasıl etkiler?INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayarwww.vatanbilgisayar.com
RAM'ın 2666MHz olması çok önemli mi?
Anakart hakkında bir fikrim yok sizce nasıl?
Vatan Bilgisayar'dan başka sistem öneriniz varsa beklerim bütçe 4500'e kadar çıkabilir.
Hocam Vatan Bilgidayar'dan olması neden şart. Attığınız sisteme gelecek olursak. SSD yok. Ram 16 GB zorlanmalıydı. Kasa ve Güç Kaynağı kötü. Vatan Bilgisayar'dan almanız şart değilse bir şeyler toplamayı deneyebilirim.Öncelikle Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım. Şöyle bir baktığımda bu sistemi gördüm.
R5 2600 yerine Intel i5 olması oyun performansını nasıl etkiler?INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayarwww.vatanbilgisayar.com
Vatan Bilgisayar'dan başka sistem öneriniz varsa beklerim bütçe 4500'e kadar çıkabilir.
BekliyorumHocam Vatan Bilgidayar'dan olması neden şart. Attığınız sisteme gelecek olursak. SSD yok. Ram 16 GB zorlanmalıydı. Kasa ve Güç Kaynağı kötü. Vatan Bilgisayar'dan almanız şart değilse bir şeyler toplamayı deneyebilirim.
SSD'yi Kingston a2000 500GB, PSU'yu High power 500w 80+ Bronze yaparak alınız.Bekliyorum
Attığım linklerin bazıları satıştan kalkmış olabilir. Attığım linklerin açıklamasını iyi okuyun belki gözden bir şey kaçırmışımdır.Bekliyorum
Aynı sistemi bende aldım, deneyimlerimi ve eleştirilerimi yazacağım :Öncelikle Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım. Şöyle bir baktığımda bu sistemi gördüm.
O PSU 1,5-2 yıl dayanır, Corsair PSU 10 yil dayanır. Aradaki fark budur.5.si PSU ne kadar eleştiri alsada sıkıntısını görmedim.
Elime para geçince zaten Kasa fanlarıyla PSU'yu değiştireceğim . 300TL için 4000 TL'yi riske atmaya değmez fakat kasanın yanında geldiği için bir müddet kullanmak zorundayım.O PSU 1,5-2 yıl dayanır, Corsair PSU 10 yil dayanır. Aradaki fark budur.