4300 TL'ye İ7 4790 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Reizbey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu hafta içinde sipariş etmeyi düşündüğüm bir sistem toparladım.
Maliyeti 4300 tl kadar.
Hemen belirteyim; overclock yada benzeri hız aşırtmaları kesinlikle düşünmüyorum, çoğunlukla online oyunlar oynarım, fps oyunlar da repertuarıma dahil
4300 tl yi pek aşmamak kaydıyla yukarıda yazdıklarımı da dikkate alarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Bu arada monitör nasıl olmuş, yoksa gereksiz mi ips alsam da olur mu?
Değerli görüş ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• sistem2.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 320
Onun yerine GTX 980 'li bu sistemi almanızı tavsiye ederim. SSD şimdilik gerek yok diye düşünüyorum. Artan 90 liraya isterseniz klavye/mouse seti alabilirsiniz.

monitör konusunda ne diyorsunuz ?

fiyatı çok coşturmak istemiyorum, işlemciyi i5 e çekip ekran kartını 980 yapsam mantıklı olur mu, bir de monitör konusunda daha fazla yardım bekliyorum pls

monitör konusunda ne diyorsunuz ?

fiyatı çok coşturmak istemiyorum, işlemciyi i5 e çekip ekran kartını 980 yapsam mantıklı olur mu, bir de monitör konusunda daha fazla yardım bekliyorum pls
Amaç oyunsa zaten öyle yapmalısın i7 gtx970 yerine i5 gtx 980 daha iyi bir tercih olacaktır.

tamamen oyun ve sıkılma durumunda film falan izlemek için, yani tamamen eğlence amaçlı olcak, monitörü 144 hz yaptım ama ips alsam daha mı iyi olur bilemiyorum, arkadaşın önerdiği monitör beklentilerimi karşılar mı?

monitörü 144 hz de bırakıp, ekran karını gtx 980+i5 cpu yapmak mı, yoksa monitörü daha ucuz bir modelle değiştirip i7 cpu+ gtx 980 mi yapmak daha mantıklı?

Bana kalsa, i5 + GTX 980 tercih ederdim.

Recep abinin topladığı sistemi kullansana?

Anakartıda msi z97 g43 ile değiştir fiyatları aynı. Kasayıda Devrim'in söyledığı gibi Zalman z3 plus yap. Burdan artanıda rama ekleyerek 2x4 dual channel yap.
Oyun için i7 fazla arkadaşlarında söylediği gibi. i5 4690k al ve artan parayı ekran kartı veya baska bılesenlerını güçlendir. Anakartı gaming 3 veya 5 yapabılırsın. Oc yapmayacaksan stok fan kullan fazla rahatsız ederse sesi vs cooler master hyper 212 evo alabılırsın (oc yapmaya müsait bileşenler önerildi şuan yapmasan bile ilerde yapmak istersin mutlaka )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…