4300 TL'ye R5 1600 ve RX 560 sistem

Bütçe
4300

Tunahanyrd

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi forumlar herkese, aşağıda belirttiğim sistemi 4300 TL'ye topladım. Ayrıca ekstra SSD veya HDD alacağım. Hi-Level hakkında pek iyi şeyler duymadım ama yine de 2-3 yıl götüreceğini düşünüyorum. İleride RAM ekleyebilirim. Oynayacağım oyunlar PES 21, ETS 2 ve hikayeli oyunlar. Eski bilgisayarım GT 420 ekran kartlıydı o nedenle çoğu istediğim oyunu oynayamamıştım. İşimi göreceğini düşünüyorum, sizin düşünceleriniz neler? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek iyi değil bütçe söyleyin toplayalım.

4300TL için düşük sistem. Daha iyisi toplanabilir. Ayrıca 1. nesil AMD'de eskidi bana kalırsa. 2600 olmalı en az ya da 3100.

RAM iki tane 4251 TL

4300TL'lik çöp yığını. Pollux 3AN | Game Garaj

Bunu alıp işlemciyi R3 3100 yapın. Anakartı B450M chipsetli BIOSTAR yapın. SSD'yi çıkarın ve harici olarak Amazon'dan indirimde Barracuda 120 240GB alın. İndirimde olmazsa Patriot Burst güzel. RAM'i küçük bir farkla yükseltebilirsiniz. i3 10100F önermedim çünkü bu anakart ve işlemci ile yükseltme imkanınız daha çok.

Yanına bir 8gb ram alın.4300tl'yi geçiyor ama topladığınızın yerine kat ve kat daha iyi.

Sistemi topladım R5 1600 o kadar eski değil bence. MediaMarkt'a gittim ve fiyatlar gerçekten çok yükselmiş. Bunu zar zor topladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…