4300 TL'ye R5 1600 ve RX570 sistem alınır mı?

Bütçe
4300

Buna iyi.
Hocam işlemci yetersiz dionuzda bu işlemciyi bu ekran kartıyla beraber turtuyor coğu kişi.
SSD'ye gelirsek ilk dönemde SSD işe yaramaz yarar ama bir kac oyun icin ilk topladında bol yerle biraz gec acılan maplar falan olacak ama sonra bir SSD alırsan bol yerle başlarsın sonra hızlanırsın ben bu görüşten yanayım SSD sonra alabilir veya sadece Windows'u SSD'ye kurar sonrada kalan işlemleri harddiskten yapar.
Ha eğer bole diosan gel bir sistem kur sen 4500 TL gecmeyecek bende kuracağım bunları kapıştıralım.
Var mısın.

Hocam gerek yok bence topladığınız sistemi gördük SSD ilk dönemde işe yaramaz diyenle de sistem yarıştırmam zaten sizin işlemciye yetersiz demedim 1600 AF yeterli olur dedim.

Hocam gerek yok bence topladığınız sistemi gördük SSD ilk dönemde işe yaramaz diyenle de sistem yarıştırmam zaten sizin işlemciye yetersiz demedim 1600 AF yeterli olur dedim.

Sen bilirsin herkes senin fikrinde değil bende senin gibi birinin bilgisayardan anladına inanmam
Her şeyede gerek vardır gererk yok diyosanda bunun altında bir neden vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…