Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #11 Kubilay22 dedi: @Zeushanro İşte buda yanlış Recep baltaş buna bir videoda açıklık getirmişti. Fan boyluk yapmayı kesin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım , bu benim bildiğim bir bilgi . Yanlış biliyorsam aff ola . Ben böyle biliyorum. O videoyu atarsan sevinirim dakikası ile , kaçırmısım sanırım
Kubilay22 dedi: @Zeushanro İşte buda yanlış Recep baltaş buna bir videoda açıklık getirmişti. Fan boyluk yapmayı kesin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım , bu benim bildiğim bir bilgi . Yanlış biliyorsam aff ola . Ben böyle biliyorum. O videoyu atarsan sevinirim dakikası ile , kaçırmısım sanırım
Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #12 @Zeushanro Videoyu bulamadım yaklaşık 5-6 ay önce izlemiştim. Şu konuya bakarsan Recep Baltaş'ın açıklamasını görebilirsin. Amd sisteme nvidia ekran kartı olur mu? | Technopat Sosyal
@Zeushanro Videoyu bulamadım yaklaşık 5-6 ay önce izlemiştim. Şu konuya bakarsan Recep Baltaş'ın açıklamasını görebilirsin. Amd sisteme nvidia ekran kartı olur mu? | Technopat Sosyal
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #13 @Zeushanro Yanlış bilgi vermeyin. Her ekran kartı her işlemciye takılır. Sanki Celeron'da da çok iyi performans verecek.
@Zeushanro Yanlış bilgi vermeyin. Her ekran kartı her işlemciye takılır. Sanki Celeron'da da çok iyi performans verecek.
prothep7 Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #14 Kubilay22 dedi: @Zeushanro İşte buda yanlış Recep baltaş buna bir videoda açıklık getirmişti. Fan boyluk yapmayı kesin. Genişletmek için tıkla... %1 Lik bi düşüş yaşiyorsun demişti.
Kubilay22 dedi: @Zeushanro İşte buda yanlış Recep baltaş buna bir videoda açıklık getirmişti. Fan boyluk yapmayı kesin. Genişletmek için tıkla... %1 Lik bi düşüş yaşiyorsun demişti.