cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.733 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:44 #1 Artık bu klavye de karar kıldım ve şükür ki, son öneri konumu açıyorum klavye için. Ancak sizin önerilerinize açık olacağım. 4300 TL'ye W75 alınır mı?
Artık bu klavye de karar kıldım ve şükür ki, son öneri konumu açıyorum klavye için. Ancak sizin önerilerinize açık olacağım. 4300 TL'ye W75 alınır mı?
Yasin_mutlu78 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:47 #2 cti real dedi: Artık bu klavye de karar kıldım ve şükür ki, son öneri konumu açıyorum klavye için. Ancak sizin önerilerinize açık olacağım. 4300 TL'ye W75 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben Wraith ürünlerinin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Bence daha bilindik Logitech asus vs ye yönel garantileri de çok sağlam oluyor.
cti real dedi: Artık bu klavye de karar kıldım ve şükür ki, son öneri konumu açıyorum klavye için. Ancak sizin önerilerinize açık olacağım. 4300 TL'ye W75 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben Wraith ürünlerinin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Bence daha bilindik Logitech asus vs ye yönel garantileri de çok sağlam oluyor.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.733 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:06 #3 Yasin_mutlu78 dedi: Ben Wraith ürünlerinin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Bence daha bilindik Logitech ASUS vs ye yönel garantileri de çok sağlam oluyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce Wraith'den 2 kez alışveriş yaptım. Ürünlerin 2 sindende çok memnunum.
Yasin_mutlu78 dedi: Ben Wraith ürünlerinin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Bence daha bilindik Logitech ASUS vs ye yönel garantileri de çok sağlam oluyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce Wraith'den 2 kez alışveriş yaptım. Ürünlerin 2 sindende çok memnunum.