4365 TL RX 480 ve İ7 7700 Sistem Toplama

550 w güç kaynağı az gelebilir. Bir de o işlemci ve ekran kartına h270 çipsetli bir anakart az kalır. Performans alamazsın. Onun yerine z270 çipsetli bir anakart almalısın.
Sıvı toğutmadan anlamıyorum ama sistem toplamadan az da olsa anlarım .
Yorumunuz için teşekkürler. Ancak tam performans alamama söz konusu değil. Z çipsetli amakartlar O.C yapılabilen işlemci yani K ibareli işlemciler için alınır (Örneğin i7 7700K.). O.C yapılmayacak sistemde Z serisi bir anakart tabiki tercih edilebilir ama biraz gereksiz olur. Hatta MSI B250 Gaming M3 veya H270 Gaming M3 almak daha mantıklı. Daha ucuzlar. Bu kadar pahalı bir anakarta gerek yok bile. Seçme nedenim şık olsun diye .

Tozlanmaya karşılık bakım yapılabilir. Doğru takılırsa su sızdırma vb. problemler olmaz.
Teşekkürler. Siz böyle diyince içimdeki şüpheler gitti . Sızdırma felan diye birtakım şeyler okuyunca biraz ürktüm . 2 ay sonra belki eklenebilir. Sanırım o eklemeyi Cooler Master Seidon 240 V yapacağım. Tabi yanında bir 250 GB SSD.

Bildiğim kadarıyla Amazon'dan anakart gelmiyor. Amazon.com mu yoksa .de'mi hatırlayamıyorum ama sanki öyle bir şey okumuştum.

Oncelikle yorumunuz icin tesrkkurler. Asrock'a da Gigabyte'ye de onceden baktim. Asrock hosuma gitmedi. Gigabyte gercekten cok hosuma gitti ancak onun saticisi Amazon.de değil . O attiginiz Gigabyte anakarta vergi, kargo, gumruk dahil degil ve genelde onlar dolandirici oluyor. Oneriniz icin tesekkurler. Ilginiz icin de . Devam arkadaslar belki gormedigim guzel bir kart atarsiniz. Şık sistem onerilerine hala acigim. Saticisi Amazon.de olmayan urunleri almayin. Yurtdisindan alacak arkadaslara en buyuk tavsiyem bu olur. Altta yazar Amazon.de tarafindan satilir ve kargolanir diye. Onlari alin.

Guncelleme : Ekran kartinin fiyati 20 Euro dustu .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-02-21-22-44-41.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 62
Satıcı Amazon olunca vergi almıyor mu? Bütün parçaları seçtikten sonra "Alışverişi Tamamla'nın" altında bulunan "KDV, Gönderim Ücretlerini ve Paketleme Ücretlerini Hesapla" işlemini yapınca çıkan total fiyatı yazabilir misiniz? Lütfen bunları yanlış anlamayın, bende öğrenmek için soruyorum.

@FantastikTürk acaba amazon.com dan alsam sıkıntı olurmu illa .de denmi alayım?

Aynı sistemi ben alsam bir sıkıntı çıkmaz değilmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki hayir. Vergi aliniyor. Ancak soyle. Alacaginiz urunun saticisi Amazon.de degilse o urunun fiyatina bir de kargo, vergi, gumruk felan eklenicek. Onu Amazon.de kendi sattigi urunlerde otomatik yapiyor. Yani sepette eger aldiginiz urunun saticisi Amazon.de ise gumruk felan dahil. Degilse o urune kargo, vergi ve gumruk eklemeniz lazim. Tabi bir diger husus genelde bu saticilar dolandirici oluyor. Amazon.de ile yaptigim telefon gorusmesinda onlardan alsam bir sey olur mu dedim. Mumkun oldugunca bizden alin dedi. Son bir sey. Satici Amazon.de degilse gumrukte takiliyor genelde.
@FantastikTürk acaba amazon.com dan alsam sıkıntı olurmu illa .de denmi alayım?

Aynı sistemi ben alsam bir sıkıntı çıkmaz değilmi?
Hocam ozellikle Amazon.de'den alin diyoruz. Cunku Amazon.com'da kargo ucreti odersinizki bu baya ucuk bir miktar olur. Ayrica gene Amazon.com'da sepette vergiler felan dahil degil. Hem Amazon.de'ye ozel Turkce sayfasi var, Turkce destegi var ve ayrica Amazon.de daha yakin yani daha hizli gelir.

Hocam ben amazon.de de sepete koydugum butun urunlerde turkiyeye gonderilmiyor diyo sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…