4365 TL RX 480 ve İ7 7700 Sistem Toplama

Guncelleme : Saticisi Amazon.de olan sivi sogutma yok . Bu yuzden sivi sogutma almayacagim. Belki Turkiye'den alirim.

Hocam ben amazon.de de sepete koydugum butun urunlerde turkiyeye gonderilmiyor diyo sebebi nedir?
Hocam uzerinde Turkiye'ye gonderilemiyor yazmasina bakmayin. Urunlerinizi secin. Sonra sepette alisverisi bitir butonuna basin. Ardindan adresinizi girin. Sonra bakacaksiniz ki cogu urun gonderiliyor. Ginderilemeyen urun olursa sepetinizdeki urunlerde sorun var der. Alta in orada hangi urunler gonderilemiyor yazar. Kingston ve Corsair RAM'leri sectim. Sectiklerimin hicbiri Turkiye'ye gonderilemiyor dedi. Bu yuzden Crucial marka bellek sectim. Bu arada tekrar soyluyorum saticisi Amazon.de olan urunleri alin. Urune tikladiginizda fiyatinin altinda Amazon.de tarafindan satilir ve gonderilir yazar. O urunleri alin. Ayrica saticisi Amazon.de olamayan urunlerin cogu da Turkiye'ye gonderilemez.

• MSİ H270 Gaming M3 (B250 Gaming M3 ile arasında 2 Euro var .)
  • Asus Strix RX 480 (Dün gelen 20 Euro'luk indirim sonrası SApphire'den ucuz oldu.)
  • i5 6500
  • Crucial Ballistix Elite 16 GB (2x8). Bulamazsan ürün kodu : BLE2C8G4D26AFEA (Corsair ve Kinston Türkiye'ye gönderilemiyor. En azından benim seçtiklerim gelmiyor .)
  • Corsair VS550
  • Zalman Z3 Plus veya Corsair Carbide 100R
  • Samsung 850 EVO 250 GB
Bunları Amazon.de'den bul sepete ekle kardeşim benim sepet dolu şimdi silersem geri sepete eklemekle uğraşmayayım. Monitörden anlamıyorum sen seçersin. Alırken sepete eklediklerinin satıcızı Amazon.de olsun ha. Başka satıcılar da var. Eğer bütçeni aşarsa anakartı MSI B250 Krait Gaming yap. Hala aşarsa RAM'ı 8 GB'a düşür.

Güncelleme : Benim aziz telefonum sağolsun Amazon.de de sıvı soğutma satıyormuş. Mobilden girince göremedim.

@FantastikTürk Rx480 2 marta kadar gelecekmiş sadece o sıkıntı. Ben 2 martta sipariş versem bunlar kesin sıkıntısız bozuk olmadan kuralabilecek haldemi gelecek yani kaç senede bir alıyoruz bilgisayar sıkıntı çıkmaz demi sana güvenip alacam.

Hepsi amazon tarafından birde onu söyleyeyim.

Birde son olarak ryzen işlemcilerde 2 martta çıkacakmış onlarıda istemeden beklemiş olacağız ekran kartı sayesinde .

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    95,9 KB · Görüntüleme: 192
  • s.png
    91,8 KB · Görüntüleme: 178

Anakart 2400MHZ RAM desteklerken 3200MHZ RAM almakla neyi amaçlıyorsun? Alttaki fazlasıyla yeterlidir.

Ballistix Sport LT 16GB Kit DDR4 2400 MT: Amazon.de: Computer & Zubehör

Son düzenleme:
Sen bilirsin. Onun yerine islemciyu i7 7700 yapsan daha iyi olur.
Amazon.de guvenilir. Internetten arastirabilirsin nasil bir yer diye. Bir de ben o RAM'leri atmadim yani 4x4 olani. Neyse fark etmez @CJack60 hocamiz onermis zaten.

@Silinen üye Hocam ekran kartinin linkini atar misin?MSI neden o kadar ucuz? Ben de onu alayim .

Guncelleme : Simdi hatirladim stokta yoktu dimi . Neyse siz linki genede atin. Dikkat edin hocam stoğa girince fiyati artmasin .

Guncelleme.

Sistemi de boyle degistirdim. Insallah MSI RX 480 Gaming X 8G stoga girince fiyati artmaz .

Son olarak bu attigim resimdeki 2 PSU'nun farki nedir? @CJack60 @Barış Tolon

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-02-23-05-49-31.png
    150,3 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2017-02-23-05-54-49.png
    247,2 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2017-02-23-05-57-36.png
    335,6 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2017-02-23-05-57-26.png
    262,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…