2025 Yozgat Şehitler Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, üniversite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
Biraz zor yüzdelik dilimin tahminen 6.5 ile 5.7 arasında ve okulun taban puanlarına baktığımda gelmesi çok zor değil ama çok da kolay değil eski senelere baktığımda çok oynama olmamış yani 2022 ve 2023 arasında 0.03 fark çok düşük bu yılda buna benzer şekilde oynama olabilir hadi olsa olsa maksimum 4.7 yapar bence.
Biraz zor yüzdelik dilimin tahminen 6.5 ile 5.7 arasında ve okulun taban puanlarına baktığımda gelmesi çok zor değil ama çok da kolay değil eski senelere baktığımda çok oynama olmamış yani 2022 ve 2023 arasında 0.03 fark çok düşük bu yılda buna benzer şekilde oynama olabilir hadi olsa olsa maksimum 4.7 yapar bence.
Nakil ile bilemiyorum nakil kontenjanı kaç bu yıl ve de OBP etki etmesi için senle o okulu yazan kişinin puanları aynı olması lazım işte ozaman OBP si yüksek olanı alıyorlar
Hocam yanlış anlaşılma olmasın sistemde yazan ek kontenjan deprem bölgesindeki öğrenciler için benim dediğim geçen sene ile bu sene kontenjan farkı var mı varsa ne kadar mesela bende o sayede girebiliyorum istediğim lise geçen sene 120 kişi almış bu sene 180.