44 bin TL R5 7500F RTX 4060Ti sistem alınır mı?

Bütçe
45 bin

cavd

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı forumlar bir fikir sahibi olabilmek için size danışmak istedim. Sizce bu sistem okay mi? Yeni güncel oyunları oynayacağım sürekli kayıt ve yayın yapacağım için böyle bir sistem düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır kazık bir fiyat kesinlikle alınmaz
Bütçen çıkarsa sistem üzerinde özelleştirme yapabilirsin hocam

Anakartı B650M-R yaptım bütçe çıkarsa s yapabilirsiniz SSD yide 1TB yapabilirsiniz size kalmış.

Bu şekilde almak her halükarda daha mantıklı. Bıostar anakart konusunda kendini geliştirdi aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok onun yerine kasa - PSU ve SSD'ye çok kaliteli yatırımlar yapılabilirken hele.

Haklısınız hocam o iki kasa arasındaki fiyat farkına değer mi peki. FSP'yi daha önce duymadım. Pek anlamam zaten kasalardan

@efebatiin

Evet değer. Gerek marka gerekse kalite anlamında çok üst seviye kalıyor Aigo'ya göre. Ek olarak PSU Gen5 olduğu için ileriye de dönük oluyor haliyle 1000 TL farkla almak kesinlikle mantıklı bir yol. Benim attığım şekilde alınması uzun vadede daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…