Merhaba hocam. Ne yaptın? Ben de 65" olanı almayı düşünüyorum da?
Aldım hocam şu an daha ucuza işlemcisi yükseltilmiş, Android 12'ye geçilmiş ve Dolby vision 120Hz yapılmış X2 modeli satılıyor. PS5 ile oyun oynarken çok çok iyi görüntüsü var.
X2 derken bu model X1 mi oluyor X2 mi?![]()
TCL 65C745 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart QLED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TCL 65C745 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart QLED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TCL 65C745 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart QLED TV özelliklerini incele, 38.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trendyolun kendi sattığından alsam güncel gelir mi acaba?Hepsiburada, Amazon gibi satıcılardan alırsanız güncel versiyon gelir aynı isimle satılıyor.
Trendyol'un kendi sattığından alsam güncel gelir mi acaba?
Satıcıya sormak adına, X1 ile X2 yi ayıran, satın almadan önce öğrenebileceğim bir yöntem var mıdır?Gelir büyük ihtimalle.
Satıcıya sormak adına, X1 ile X2'yi ayıran, satın almadan önce öğrenebileceğim bir yöntem var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.