HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Ayakkabı: Puma Rebound Erkek Kırmızı Spor Ayakkabı. Bu ayakkabı bana uyar mı? Bir tane kundura var 43 numara azıcık sıkıyor. Ve bir tane de şundan var: Scooter Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Yorumlar bir numara küçük alın diyor. Ve benim ayakkabı 43 numara ve tam oluyor. Önde boşluk kalmıyor. Yani 44 mü giymiş oluyorum? Bunu alırsam küçük gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Ayakkabı: Puma Rebound Erkek Kırmızı Spor Ayakkabı. Bu ayakkabı bana uyar mı? Bir tane kundura var 43 numara azıcık sıkıyor. Ve bir tane de şundan var: Scooter Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Yorumlar bir numara küçük alın diyor. Ve benim ayakkabı 43 numara ve tam oluyor. Önde boşluk kalmıyor. Yani 44 mü giymiş oluyorum? Bunu alırsam küçük gelir mi?
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Uyar bende giyiyorum rahat bir ayakkabı.
NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Bence puma alabilrsin rahat ayakkabı istiyorsan. Bir de pumada ayağın neye oluyorsa onu al 43 boşluksuz kalıyorsa 44'e geçebilirsin.
Bence puma alabilrsin rahat ayakkabı istiyorsan. Bir de pumada ayağın neye oluyorsa onu al 43 boşluksuz kalıyorsa 44'e geçebilirsin.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 kkylt dedi: Uyar bende giyiyorum rahat bir ayakkabı. Genişletmek için tıkla... Aynı modeli kullanıyorsanız numara farkı var mı?
kkylt dedi: Uyar bende giyiyorum rahat bir ayakkabı. Genişletmek için tıkla... Aynı modeli kullanıyorsanız numara farkı var mı?
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 HUNTEx dedi: Aynı modeli kullanıyorsanız numara farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Normalde 44 giyerim bu ayakkabida 43 tam oldu bana sizde mağazada deneyerek alın rahatlık konusunda üzmez.
HUNTEx dedi: Aynı modeli kullanıyorsanız numara farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Normalde 44 giyerim bu ayakkabida 43 tam oldu bana sizde mağazada deneyerek alın rahatlık konusunda üzmez.