440 TL'ye Hogwarts Legacy alınır mı?

Emre333333

Hectopat
Epic'te şu an 500 civarı geçen Cyberpunk aldım onun puanı ile 440 oldu. 88 lirada bunun için geri ödeme olacak. Bunlar güya indirim ama aslında daha fazla aldırdığı için bak o indirimlede 360 TL'ye geliyor mu değmez mi vs demezseniz iyi olur çünkü bunu almasam gidip 80 liralık oyun da almam yani. Ortaokulda iken Harry Potter'ı çok okuduk hayranıydık ama uzun zamandan beri alakam yok. Witcher'ı falan bayağı oynamış biriyim geçen Skyrim oynadım bayağı ama karakterler arasında konuşmalar bir yerden sonra sarmamaya başladı ve geçmeye başladım. İnternette de çok fazla olumsuz yorum var bilemedim. Çoğu kişi berbat hikaye ve kötü NPC'ler demiş. Açıkçası bu fiyat bir oyun için bana çok geliyor ama bilemedim. Tavsiyeniz nedir alınır mı? Alsam bile en iyi ihtimalle yaz sonunda oynarım. İleride daha iyi indirim beklenir mi?(PC iyi RTX 4060 var)

Son düzenleyen: Moderatör:
440 TL güzel fiyat fakat hikayesinden çok bir bekletin olmasın bence. Ben oyunun daha çok yan görevlerinden ve açık dünyasından hoşlanmıştım.

Hikayesi oyunun en büyük kusuru, atmosfer ve büyü mekanikleri ise bence harika. Özellikle evrene biraz ilginiz varsa ayıla bayıla oynarsınız. Bu paraya alınır.

Epic'te şu an 500 civarı geçen Cyberpunk aldım onun puanı ile 440 oldu. 88 lirada bunun için geri ödeme olacak. Bunlar güya indirim ama aslında daha fazla aldırdığı için bak o indirimlede 360 TL'ye geliyor mu değmez mi vs demezseniz iyi olur çünkü bunu almasam gidip 80 liralık oyun da almam yani. Ortaokulda iken Harry Potter'ı çok okuduk hayranıydık ama uzun zamandan beri alakam yok. Witcher'ı falan bayağı oynamış biriyim geçen Skyrim oynadım bayağı ama karakterler arasında konuşmalar bir yerden sonra sarmamaya başladı ve geçmeye başladım. İnternette de çok fazla olumsuz yorum var bilemedim. Çoğu kişi berbat hikaye ve kötü NPC'ler demiş. Açıkçası bu fiyat bir oyun için bana çok geliyor ama bilemedim. Tavsiyeniz nedir alınır mı? Alsam bile en iyi ihtimalle yaz sonunda oynarım. İleride daha iyi indirim beklenir mi?(PC iyi RTX 4060 var)

Alınır. Grafikler ve aksiyonu çok güzel, süpürge ile uçmak harika. Büyü yetersiz ve görevler biraz sade ve Online oyun tarzı ama yine de beğendim görevleri. Harry Potter evrenini filmleri seversen ayrıca tavsiye ederim. Hogwarts'ı çok güzel modellemişler.
Ayrıca slytherin bölümünün bazı görevleri var, onlar daha çok zevkliydi.

Kaç saat oynatıyor hocam?

Tamamen kişiye bağlı. Ben de tersine bütün yan görevleri yaptım. Özellikle uçma görevleri var onları yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı