LostInMe Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #11 Priviyet Putin dedi: Alınır tabii, neredeyse 11 dolara öp başına koy bulabildiysen . Genişletmek için tıkla... aldım doğru umarım bir karar vermişimdir Redfieldd dedi: Kesinlikle alınır. Bu fiyata kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... aldım sağolun Silverhandim dedi: TLOU sevmeyen yoktur gibi bir algı var ama gerçekten ben de oyunu sevemedim. Tür çekici gelmiyor, Resident evil çok daha iyi bana göre... Genişletmek için tıkla... hikayesi hep ilgimi çekmiştir 1 saat civarı oynama şansı bulmuştun çok hoşuma gitti aldım sağolun veysoo dedi: Hiç oynamadım alıp oynayacağım, grafikler filan şahane gözüküyor Genişletmek için tıkla... ben daha oynamadığım için yorum yapamam ama pişman olunmaz gibi duruyo Wanhedaa dedi: Oynayacaksanız neden olmasın güzel oyun Genişletmek için tıkla... aldım teşekkürler
Priviyet Putin dedi: Alınır tabii, neredeyse 11 dolara öp başına koy bulabildiysen . Genişletmek için tıkla... aldım doğru umarım bir karar vermişimdir Redfieldd dedi: Kesinlikle alınır. Bu fiyata kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... aldım sağolun Silverhandim dedi: TLOU sevmeyen yoktur gibi bir algı var ama gerçekten ben de oyunu sevemedim. Tür çekici gelmiyor, Resident evil çok daha iyi bana göre... Genişletmek için tıkla... hikayesi hep ilgimi çekmiştir 1 saat civarı oynama şansı bulmuştun çok hoşuma gitti aldım sağolun veysoo dedi: Hiç oynamadım alıp oynayacağım, grafikler filan şahane gözüküyor Genişletmek için tıkla... ben daha oynamadığım için yorum yapamam ama pişman olunmaz gibi duruyo Wanhedaa dedi: Oynayacaksanız neden olmasın güzel oyun Genişletmek için tıkla... aldım teşekkürler