4400 TL PC Toplama

fortune444

Hectopat
Daha fazla  
Untitled3.png

Merhabalar, hayatımda ilk defa bilgisayar toplayacağım, şöyle bir sistem kurdum ama sistemi beğenmedi birçok insan başka sitelerde.

1) Neleri değiştirmeliyim ( GTX 1060 ve 16 GB RAM içermeli mutlaka)
2) Fiyatı 4400 liraya geriletmek istiyorum neleri değiştirmeliyim?
3)Anakart çok pahalı ve gereksiz diyorlar. Ne tarz bir anakart-işlemci-RAM kombinasyonu yapabilirim performansı güçlü tutarak?

Not: Vatandan alacağım fiyatlar ve parçaları vatandan bakarsanız sevinirim.

Anakartınızı Gigabayte H170 Gaming 3 ile ve işlemcinizi İ7 6700 ile değiştirmenizi öneririm. Çünkü O.C için soğutmanın iyi olması önemli ve sisteminizde soğutma yok. RAM leri de 2x8 yaparsanız iyi olur. Son olarak da GTX 1060 yerine Rx 480 öneririm. DX12 de daha performanslıdır.

Bak dostum 4X4 RAM gereksiz, onun yerine 2X8 fazlası ile işini görecektir, LGA1151 işlemciler Dual Channel destekliyor Quad Channel değil. "K" ibareli işlemcilerde soğutucu gelmiyor soğutucu eklemeniz şart. Harici DVD-RW lazım değil ise çıkartabilirsin. Vatandan alındığı için fiyatlar diğer sitelere göre 200-250 TL daha fazla geliyor zaten. OC yapmayacaksanız eğer, i7 6700 ve GTX1060 seçebilirsiniz, anakartıda H170 bir anakart seçersiniz fiyat bir miktar daha düşmüş olur(ekstra soğutucu masrafından da kurtulmuş olursunuz).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı