4400MHz CL19 vs. 4000MHz CL16 m

Forumda rehber niteliğinde konular mevcuttu. Sorun çıkarmama konusunda hiçbir zaman garanti verilemez maalesef. Elinizce mevcut 3600 Mhz RAM varmış değiştirmek bence ölü yatırım olur.

Forumda rehber niteliğinde konular mevcuttu. Sorun çıkarmama konusunda hiçbir zaman garanti verilemez maalesef. Elinizce mevcut 3600 MHz RAM varmış değiştirmek bence ölü yatırım olur.

Katılıyorum hocam, bu durumda o zaman güncellemeyeceğim.

Teşekkürler tekrardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3-5 fps için değmez.

Merhabalar hocam benim de RAM'lerim CL19 4000MHz de çalışıyordu fakat 11.nesil işlemciye geçtiğim için Max CL14 3333MHz'ye kadar çıkabiliyor sizce çok fark eder mi 4*8 kullanıyorum.

Merhabalar hocam benim de RAM'lerim CL19 4000MHz de çalışıyordu fakat 11.nesil işlemciye geçtiğim için Max CL14 3333MHz'ye kadar çıkabiliyor sizce çok fark eder mi 4*8 kullanıyorum.
İntel platformunda RAM frekansı gözle görülür artı sağlamıyor. Bu nedenden dolayı dert etmeden kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…