4450 TL Rx 480 ve i5 7600 k sistem toplama

Mustafa_YILDIZ

Hectopat
Daha fazla  
Mühendislik öğrencisiyim bi bilgisayara ihtiyacım var fakat dizüstü yerine masaüstü bilgisayar istiyorum çünkü gerektiğinde kullanabileceğim bi laptop var. Bu yüzden beni mezun olana kadar (4 sene) götürebilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aşağıda bileşenleri verdim inceleyip her türlü tevsiye ve yorumda bulunursanız teşekkür ederim. Özellikle yaşayabileceğim sıkıntılar konusunda tecrübeli dostlarımdan destek bekliyorum :)

-İşlemci : Intel Core i5-7600K
-Anakart: MSI Z170-A PRO
-GPU:MSI Radeon RX 480 Gamıng x 8GB OC
-RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 (Bi kaç aya bir adet daha ekleyerek güncellemeyi planlıyorum)
-Ssd: Kingston SSDNow UV400 240 GB
-Hdd: Seagate Barracuda 1 TB 7200 rpm
-Psu: Hıgh Power 600 w 85+
-Kasa: Zalman R1
-Soğutucu:Akasa Venom

Sistemin tüm bu parçalar dahil 06.06.2017 kuru ile fiyatı 4450 dolaylarında. Eğer bildiğiniz ve bütçemi daha uygun fiyatıyla rahatlatacak site ve bileşenler önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel geldi bana sadece öneri olarak:

SSD yi Corsair Forcr LE yapabilirsin okuma yazma hızı 560/530.

PSU olarak High Power 500W 80+ yetecektir. 180TL.

Ama 600W daha iyi olacaktır.

Bu PSU önerisini çok görmeye başladım. Benim gözümde Aerocool hiç tercih edilir bir marka olmadı; acaba ben mi yanılıyorum, yoksa istisnai bir ürün mü üretmiş?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı